TyraTok

Livet är ett äventyr!

Man måste vara med...

Publicerad 2011-06-17 08:44:59 i Allmänt,

... när man cyklar till jobbet på morgnarna för folk är så satans stressade så dom orkar inte vrida på huvudet och titta om det kommer någon bakom när de svänger.  Gäller både cyklister och bilister.
Det är tur att jag inte längre cyklar snabbt som en tok utan masar mej fram i ganska lugn takt så jag hinner tvärnita inför alla idioter med stela nackar.

Igår kväll när vi cyklade hem efter en väldigt trevlig kväll på kollega A:s soliga altan var det däremot knappt en kotte ute så vi fyra som åkte åt samma håll kunde cykla i bredd och pladdra.
En kotte såg jag däremot  när jag kom hem på gården...  den lilla igelkotten var ute och knatade och uppe bakom galler på balkongen satt Olle och spanade in den. :o)

Sonen var hemma, nöjd över att det uppdrag han fått att utföra i hufvudstaden hade gått superbra. Aldrig trodde jag väl att den blyga grabben skulle bli så vuxen och välutbildad, tillochmed stå och hålla föredrag inför folk! :o)
Mannen kom hem med en box Merlot han fått för att han hjälpt någon med bilen så vi blev bjudna på varsitt glas rött innan vi hoppade i säng,  ja sonen hoppade i ner i soffan.

Trodde kanske jag skulle ha lite pannknack efter att  ha druckit vitt vin och sedan lite rött men jag mår prima idag!
Dessutom är det  fredag och vi ska åka till stugan ikväll, sonen tänker ju bo där några veckor och imorgon kommer dotter Dmed pojkvän, Tequila och katten ner dit för att också bo där.

Kommentarer

Postat av: Ia

Publicerad 2011-06-17 10:19:34

Det hörs att Ni trivs på rätt sida av staden ;) Inser just att jag kan ju vara en av de däringa bilisterna Du "gnäller" över....ops, men itne är det några små, söta, röda bilar som stör Dig ;)

Postat av: åsa

Publicerad 2011-06-17 22:38:44

Har sett att Kottfrid flyttat in under vår altan och jag tror att det är därför Elvis så gärna är därunder..

Nu är det ännu viktigare med fästing/loppmedel för igelkottar är ju en vandrande lopphärd och jag säger bara.."tack gode gud för fJÄSKfärs"..(det är däri som jag "gömmer" medlet)

Ha dé!

Postat av: Berith

Publicerad 2011-06-19 09:09:50

Du får komma över o ta en fika vid nåt tillfälle. Nu är det ju inte så långt...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela