TyraTok

Livet är ett äventyr!

Bollywood-dans...

Publicerad 2011-11-06 22:42:32 i Allmänt,

... var hur kul som helst och det gick bra, kanske för att man mest hade tyngden på höger ben,  det är vänster ben som krånglar.

Efter det åkte vi ut till byhåla och käkade lunch på Rondellen som kör buffé alla dagar i veckan,  jag åt både färsfylld paprika och lax plus massor av goda grönsaker, mums.
Sedan fick vi se huset vi inte alls tänkt oss men som blivit en möjlighet och det var över förväntan!
Min hjärna jobbar redan för högtryck med potentialen men det enda som är panik med att fixa är ett sovrum och förstukvisten, annars helt OK att flytta in i.
Vi har nog till och med chansen att hyra det om vi vill men äga känns ju bäst.

Znogge undrar om vi går i flyttankar och det gör vi ju... egentligen har vi gjort det ända sedan vi flyttade till min tvåa i juni,  en lägenhet jag köpte i samma område när jag sålde min fyrarummare 2005 för att flytta till byhåla.
Sonen  har lånat denna lägenhet sedan jag köpte den och jag sa att det är OK tills han pluggat färdigt på högskolan och det var i juni i år.

Det kom som en skänk att vi kunde flytta hit från den fyran vi fick hyra när vi flyttade från en lägenhet vi vantrivdes i i byhåla 2009.
Hyran bara höjdes och vid 6 300 var vår smärtgräns nådd eftersom mannen skulle bli utförsäkrad och det var underbart att bara betala 3 300 i hyra då!

Meeen... jag längtar efter yta och trädgård, mannen efter yta haha och nu när han jobbar halvtid i byhålan vi bodde i förut så känns det bättre att jag pendlar eftersom jag inte får ett hus i vår prisklass här i Västerås.
Nu trillar ju lite oväntade pengar in och denna tvåa har stigit i värde så vi kan äntligen få ett boende vi båda vill ha... får sen om det går i lås nu!

Kommentarer

Postat av: åsa

Publicerad 2011-11-06 23:25:44

Håller tummarna!

Ha dé!

Postat av: E

Publicerad 2011-11-07 09:33:02

Håller också tummarna! Vet ju hur det är det där med att vilja flytta! :0)

Postat av: TT

Publicerad 2011-11-07 11:32:37

Ja, i fantasin är man redan där... fast jag har förträngt själva packandet och bubbandet, urk.

Postat av: Selma

Publicerad 2011-11-07 11:39:29

Håller verkligen tummarna för att det ska gå i lås.

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-11-09 07:31:00

Aha det var den höga hyran för lägenheten som orsakade förra flytten. Jag trodde det var ren vantrivsel o byhåla. Men det var det alltså inte. Och nu vill Ni tillbaka dit igen. Jag som bott i samma hybble sedan 1977 och fortfarande minns de traumatiska momenten med flytten hit, kan inte annat än beundra Dig som orkar flytta så ofta.Jag skulle bara bryta ihop över flyttstädningar, transporter, packningar, renoveringar osv.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela