TyraTok

Livet är ett äventyr!

Det är tur...

Publicerad 2011-11-22 10:34:36 i Allmänt,

... att jag har uppmärksamma läsare... ja det är väl tur att man har några läsare alls annars kunde man ju lägga ner. :D

Nå... Paula undrade vad Elsa är för gynnare och då kom jag på att jag nog bara nämnt på FB att vi skulle vara hundvakt!
Jag har en kollega som köpt lägenhet i France och de skulle ner en vecka med flyg,  då kan inte Elsa följa med och hon pallar inte hundpensionat heller.  Sist hon var där grät hon så mycket på natten att ägaren fick flytta ut sin hund och ta in Elsa i sängen haha.
Nu får hon alltså tillbringa dagarna med mannen för hon kan inte vara själv,  och det går bra.

Nätterna tillbringar hon i vår säng... första natten var ingen höjdare för hon var rätt stressad av miljöombytet,  andra natten sov hon då som en stock men nu tredje natten hoppade hon upp och ner,  drack vatten i floder och tassade runt.
Detta gjorde att Olle inte kunde sova och följdaktligen inte jag heller...  mannen har snarkat så sött men man får väl vara glad att någon får sömn. :o)

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-11-23 07:57:44

Kanske är lika bra att Du lägger Dig i buren!? ;-)

Postat av: Britt

Publicerad 2011-11-24 20:21:16

Jobbigt att passa en hund som är så knuten till sin ägare. Förra Mannens hund grät alltid när han var tvungen att vara ensam med mig...trots att vi var hemma hos Förra Mannen.

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-11-25 19:16:18

Ja du ser, nu förstod ju jag hur det hängde ihop! Det är jobbigt med jyckar som är speciella och inte anpassar sig överallt. Lite så är tyvärr också Blinka, men hon trivs ju förstås i Falun där hon är uppfödd och det är dit hon får åka de få gånger vi inte tar henne med oss.

Inatt har hon hållit mig vaken, hämtade ett märgben upp i sängen som hon låg och knaprade på allt medan maken snarkade högljutt, suck!

Trevlig advent!/Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela