TyraTok

Livet är ett äventyr!

Angående förra inlägget...

Publicerad 2011-09-27 07:13:46 i Allmänt,

... så är Lasse kastrerad så där kan vi inte göra något mer.

Detta beteende hade han innan vi kastrerade bägge katterna,  vi har fått slänga en hel del saker han kissade på innan vi var hos veterinären med dem för då är det ju så stark urin.
Har även hört att han hade detta beteende innan vi fick katterna så jag tror inte det försvinner.

En vän hade samma problem,  ringde till tre olika veterinärer för rådfrågning och alla tre sa samma sak... detta beteende försvinner aldrig utan man ska ta bort katten... så nu gäller det att mobilisera lite kraft...

Om vi pratar om lite roligare saker så har sonen varit i hemstaden över helgen och igår tog jag ledig eftermiddag så vi kunde frakta ner honom och lite mer grejer till lägenheten.
Bland annat fick han låna mitt vita köksbord för jag har inte plats för det här just nu och jag tog med gardiner så han har i alla fönster nu.
Lägenheten i Norrköping börjar få fason och jag får mer plats så jag snart kan börja renoveringen av hallen. :o)

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2011-09-27 08:20:56

Jobbigt läge. Speciellt som man ju tycker om sina djur bara inte gillar den sortens beteende.

Postat av: Berith

Publicerad 2011-09-27 09:03:28

Trivs du bra i "nya" gamla lägenheten?

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-09-27 09:59:27

Usch ja, har funderat mycket på detta o hoppats att det ordnat upp sig eftersom du inte skrivit om det. Men så är alltså inte läget...jag tycker ni gjort allt ni kunnat, det är så himla trist, men det finns nog bara en lösning. Stackars er säger jag, styrkekram!

Postat av: Anka

Publicerad 2011-09-27 18:44:09

Usch sådär hade jag också med min andra katt Zelda, försökte verkligen med allt men inget funka så vi fick ta bort henne tillslut. Jätte jobbigt att behöva avliva ett djur sådär, men köpa nya sängar, täcken osv. Funkar ju inte i längden :(

Postat av: Anka

Publicerad 2011-09-27 18:44:42

Usch sådär hade jag också med min andra katt Zelda, försökte verkligen med allt men inget funka så vi fick ta bort henne tillslut. Jätte jobbigt att behöva avliva ett djur sådär, men köpa nya sängar, täcken osv. Funkar ju inte i längden :(

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-09-28 06:40:20



Nej va synd! Märkligt att det inte ska finnas någon bot. Det är väl något sorts revirmarkering antar jag. Och luktar fränt gör det verkligen.



Tråkigt att behöva göra sig av med djur som man egentligen tycker om.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela