TyraTok

Livet är ett äventyr!

Att hålla reda på...

Publicerad 2012-04-16 14:33:36 i Allmänt,

... vad jag har skrivit här kontra på FB och vilka som läser var börjar bli ett dilemma för mej.

Nu har ju inte jag något stor eller briljerande blogg med enorm läsarskara eller egentligen något högintressant som smink- och klädestips att bjuda på men jag skriver för min skull.
Och självklart för er som ändå läser!!
Och allrahelst för dem som kommenterar och ger lite gensvar,  det är så kul att se en reaktion på det man blaverar om här.

Nå... på FB har jag skrivit att jag sålt lägenheten men man ska väl kanske inte ropa hej förrän handpenningen sitter i tryggt förvar på mitt konto... määäään,  som Tony Irving säger... det verkar hoppfullt.

Det kom ett yngre par prick kl 15.00 på söndageftermiddagen som vi kommit överens om via mail.
Jag blev lite paff att dom var sååå unga men allt är ju relativt... det kan ju vara jag som är gammal... även om jag inte gärna vill tro det.

Nå, de var så välartade, trevliga och förståndiga unga människor...  unga och oerfarna vad gäller köp av bostad kanske så jag undrade lite försynt om deras föräldrar visste om vad de gör, haha.
Det gjorde dom,  grabben var uppväxt på samma gård och tjejen nästgårds så dom visste var dom vill bo.
Nu hyrde dom i andra hand ett litet kyffe och ville ut så fort som möjligt.
Lånelöfte klart och de vart förtjusta i mtt sunkiga,  orenoverade ras till lägenhet.;o)

Fast de tyckte inte som mäklaren tack och lov utan såg alla möjligheter och hade en morfar som gärna fixade i ordning det som behövs göras.
Så de skulle åka hem och tänka... ringde efter fem minuter och undrade om dom fick komma tillbaks och prata lite mer och vips var vi överens!
Jag sa att om deras föräldrar ville komma och titta var det bara att höra av sej.

Så nu håller jag tummarna för att detta går i lås!
Killen skulle ringa sin bank idag och höra av sej till mej sedan... vi ska ju ha lite fest här på jobbet ikväll igen (!)
men jag ska ha telefonen i handen hela kvällen. :o)

Kommentarer

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2012-04-16 16:06:02

Hej du din festprisse, ja, det blir väl så för många, man håller trådar i luften lite överallt! Jag skriver nästan aldrig på fjasan men läser och håller mig uppdaterad där. det lilla jag kommer på att skriva om i mitt händelsefattiga liv får hamna i bloggen, haha

Ha nu så kul ikväll så håller jag tummarna för lägenheten förstås

Kram

Postat av: Denise

Publicerad 2012-04-16 16:36:19

Om inte annat är det lärorik läsning; "Blavera", lägges till i ordförrådet som synonym till "skryta" enligt en snabb googling ;)

Postat av: åsa

Publicerad 2012-04-16 21:16:25

Håller tummarna att lägenheten blir såld till det unga paret och att ni kan flytta till huset utan att ha det hängande över er.

Ha dé!

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-04-16 22:10:23

Hoppas det fixar sig med försäljningen, men man ska inte vara säker förrän allt är i hamn med lägenhets- och husförsäljning.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela