TyraTok

Livet är ett äventyr!

Skönt avslut...

Publicerad 2012-08-22 23:13:32 i Allmänt,

... på sommarens aktiviteter blev besöket på Grönan med sonen och dotter J med sin T.
 
Vi tog tåget upp och sedan Djurgårdsbåten över,  glada över att himlen såg ut att spricka upp istället för att tjockna till med regnmoln som väderrapporten hotat med.
 
 
Sonen åkte det mesta och Tobbe nästan det mesta!
 
Här ser dom lite lätt spända ut inför färden uppåt i Fritt fall, hehe.
Jag har blivit mesig med åren...  Kvasten var det häftigaste jag gav mej på men lite annat åkte jag i alla fall.  Gillar sånt som går runt snabbt, t ex virvelvind.
 
Vi var där i många timmar och hade hur kul som helst,  man blir aldrig för gammal för nöjesfält! :o)
Höjdpunkten var när tjejen som skötte Blå Tåget tyckte att sonen och jag skulle sitta och mysa bredvid varann i vagnen,  hahahahaaa. 
Stackars son... han måste se bra gammal ut! :D
 
 
Bye bye Grönan!
Vi var bra nöjda och trötta när vi tog båten tillbaks men när vi skulle av kom en rejäl störtskur så vi fick stå rätt länge under tak innan vi kunde springa till Slussen för att ta t-banan istället för att gå till centralen.
Följdaktligen kom vi sent och fick kuta som galningar till tåget utan att hinna köpa biljetter.
Grämde mej att det skulle bli en dyr historia att betala tåget för oss alla med extraavgiften på 100 kr för varje biljett löst på tåget men det kom en så underbar tågvärd så vår resa hem blev till och med billigare än när vi åkte upp.  Han tog betalt för fyra ungdomar och struntade i extra avgifter!!
Hoppas SJ tar väl hand om honom!!

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-08-23 08:00:05

Fritt fall låter alldeles fruktansvärt. Men de överlevde av allt att döma. Och jag kan inte fatta hur någon frivilligt vill snurra runt snabbt, jag får fullständig panik!

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2012-08-23 10:11:01

Härligt att höra om tågvärden, en eloge till honom! Kanske var det din sprudlande glada uppenbarelse som fick honom generös!
Grönan var det många år sedan jag var på, men gillade karuseller i min ungdom, när jag var i USA prickade jag in vartenda nöjesfält nära vår färdväg.
Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela