TyraTok

Livet är ett äventyr!

Det gick bra...

Publicerad 2012-01-15 13:33:51 i Allmänt,

... fredagen flöt förbi i maklig takt, tretton är faktiskt mitt lyckonummer och jag har aldrig haft otur men någon gång ska väl vara den första.
 Efter jobbet gick mannen och jag på sta´n en sväng,  käkade gott på Grekiska kolgrillen och jag kunde ju egoistiskt ta ett glas vin också som inte körde, hehe.

Vi fyndade lite... en snygg stickad tröja till mannen och den ursnygga lila,  stora soffkudden jag dreglat över på Indiska bland annat.
Så fick mannen för sej att han skulle kolla in en ajfån... har ju blivit lite sugen sedan både R1 och R2 fllashat med sina, haha.
Vips hade han köpt en... och ett vips senare hade han övertalat mej att också köpa en.



Jag valde vit och mannen svart.

När stackars R1 (min son alltså... osmart att ha varsin son med samma namn haha) kom hem strax efter oss fick han viga sin fredagskväll åt att hjälpa två nördar som inte fattar mycket vad gäller att sparka igång ajfånarna.
Men nu har jag vant mej och tycker jag gjorde ett lyckat köp trots att det var dyrt.

Killen som sålde till mej på Tele2-butiken är en så serviceminded och trevlig kille och han kom till och med ihåg att jag var där för snart ett år sedan och köpte mej en HTC till mej själv i femtioårspresent!!
Jag fick ju skamset erkänna också att jag tappat den i backen så den ligger hemma med kraschad display. :)

Dessutom tipsade han mej om att Nisses,  en storbutik här i Västerås sålde ut ALLT till halva priset för de ska flytta.  Han hade fyndat en soffa för halva priset minsann.

Ringde till dotter J för att höra om vi skulle åka dit på lördagen och det skulle vi,  för deras soffa har brakat ihop helt och hållet.
Tyvärr var det inte bara vi som tyckte det var en bra idé... sonen skulle se fotboll kl fyra hos sin far så honom fick jag köra medan J och T stod kvar i kön som ringlade genom hela butiken.
Nu hade vi plockat på oss lite annat också så vi hade en kundkorg men det stod alltså folk med överfulla vagnar i kön medan resten av deras familjer sprang runt med korgar så det tog ju extremt lång tid i kassan när alla i familjen sammanstrålade, suck.
Inte nog med det... de hade bara två kassor öppna och jag tyckter otroligt synd om personalen... och alla som köade fast det var ju eget val. 



Sonen och T vilar ut mellan varven i reafåtöljer. :o)

T stod mest i kön och mer än en gång funderade vi på att ge upp men en soffa för fyratusen istället för åttatusen fick oss att stå ut,  haha.

Nå... efter många timmar var vi äntligen ute oh det blev en lugn kväll i soffan kan jag garantera.

Kommentarer

Postat av: Anka

Publicerad 2012-01-15 16:10:10

Ha ha, ja folk blir ju som galna när det e rea, kommer ihåg när IKEA stängde :O



Hoppas du blir nöjd med telefonen, tycker själv att det inte finns nån bättre ;) Min mammas sambo som e finne kallade den för Ipponen (finskt uttal) en gång, så det har blivit en standard fras här hemma som du som också e finne kan anamma ;)

Postat av: TT

Publicerad 2012-01-15 19:05:05

Anka, det var ju mycket bättre än ajfåne, haha!

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-01-15 22:28:13

Avundsjuk! Det är bara förnamnet på vad jag är! Jag vill också ha en ajfon! Nu är jag kraftigt trött på Ericsons Sation. Jag vill ha en pekskärm som funkar.

Postat av: Selma

Publicerad 2012-01-16 15:28:54

Jag har inte några riktiga reanerver jag.

Postat av: Tele2

Publicerad 2012-01-17 15:22:29

Hej TT,



Vi är väldigt glada att läsa att du är nöjd med servicen i vår Tele2 butik. Vi ska framföre detta vidare till de som arbetar i butiken.



Med vänliga hälsningar



Michaela Lindell, Tele2



[email protected]

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela