TyraTok

Livet är ett äventyr!

Dom närmar sej...

Publicerad 2012-01-07 12:01:40 i Allmänt,

... men Olle är mer skeptisk än jag trodde han skulle vara.
Det går liksom i vågor... när Olle är nyfiken och kommer fram morrar den lille och när lillen vill närma sej fräser Olle men ibland möts dom utan ett ljud så framåt går det.




Svårt att få bra bilder när dom rör sej hela tiden, haha.

Det är en lustig och kavat liten katt för inte en enda gång har han gömt sej som dom brukar göra när dom kommer till nya hem i början... han bara knallar omkring och undersöker allt.
Inte många pip heller för den delen... det är bara när han ska ut från badrummet och Olle ligger  utanför dörren och lurpassar som han piper lite hjärtskärande.

Första natten låg han så still och fint på kudden bredvid min kudde och sov, Olle vandrade runt sängen och var allmänt sur men inatt ville lillkillen ligga på Olles plats bredvid mej men se det gick inte an!
Efter en stund jagade Olle bort honom och tog platsen själv efter lite härjande i sovrummet och lillen fick tydligen sova i fotänden... det  är i alla fall det sista minnet jag har innan jag till slut slocknade.

Jag vaknade imorse av att lillen pep lite hjälplöst,  mannen hade åkt ut på jakt medan jag trynade så jag fick palta mej upp,  och då stod den lille upp i Olles stora klätterträd, haha.
Har ju lyft dit honom varje gång han kloar i soffan och nu har han börjat hitta upp,  han var ända upp i toppen för en liten stund sedan.



Jag skulle egentligen vara på pärlträff fredag och lördag men kände att jag måste ta hem katten när man är ledig några vardagar.
Vill inte heller lämna Olle och lillen själva så här i början när de inte är helt kontanta med varandra men ska åka ner idag när mannen kommer hem en stund i alla fall för man får en otrolig energi och inspiration av de här träffarna.

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-01-08 08:17:15

Va mysigt med Olle och lille kompisen! Jag längtar riktigt efter att ha två valpar här när jag ser Dina bilder.

Postat av: Selma

Publicerad 2012-01-08 09:26:22

Man vill ha lite koll till dess man vet att de kommer sams.

Postat av: Zarah

Publicerad 2012-01-08 21:08:14

Det är som att ha små barn igen!?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela