TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tillbaks...

Publicerad 2012-07-18 13:33:46 i Allmänt,

... i den bistra verkligheten efter 13 lediga dagars underbar frihet!
 
Men det känns inte alls så illa eftersom sommarsolen ännu inte visat sej i full skrud utan bara kikar fram då och då och däremellan regnar det mest.
Ska jobba från idag onsdag till och med torsdag nästa vecka och här är lugnare än lugnast så jag står nog ut.
 
Vi kom hem från resan i norr natten mellan måndag och tisdag,  halv två dundrade vi in på den sovande gatan med husbilen så alla grannar skulle veta att vi var hemma. :o)
Med oss hade vi mannens äldsta dotter som skulle följt med redan från Mosjöen i husbilen men hennes bagage skickades fel från Bodö så hon var tvungen att invänta det och sedan flyga till Arlanda dagen därpå och från Arlanda vidare till Sundsvall där vi plockade upp henne.
Så nu har vi bägge våra äldsta barn, 82:orna hemma... känns ovanligt men väldigt bra! :o)
 
Vi åkte från Norge i söndags eftermiddag och landade i Yxsjö hos yngsta dottern kl 22.30.
Vi satt och pokulerade över ett glas vin eller två, dotra och jag som orkade sitta uppe i den ljusa natten och på måndagen gick vi på Åsele marknad några timmar.
Efter det började vi rulla neråt i landet och efter Sundsvall och upphämtning av A tyckte mannen att vi skulle åka hela vägen hem och tja... han körde ju så visst.
Inte för att jag gillar att åka i mörker men onekligen kändes det skönt att komma hem och få en dag ledigt innan jobbet kallade.  Den dagen spenderade vi på IKEA och sen på kvällen hade vi sill-och nubbe-middag. :o)

Kommentarer

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2012-07-18 17:37:14

Ja men hur kan ungarna vara så vuxna när vi är så unga? Haha, ringde dottern idag för att höra om hon var hemma imorgon, men hon var så stressad för hon var barnvakt åt litet barnbarn! Jag måste snart få se henne igen, har ju sett på foton hur hon växer men vill nog krama om också...
Det är nog inte fel att jobba några dagar när det ändå skvätter vareviga dag
Kram

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-07-20 07:00:24

Ni utnyttjar verkligen detta med husbilsägande och reser omkring. Kul med två jämngamla barn hemma kan jag tänka mig. Här njuter vi för fullt av barnbarn på besök från norr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela