TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tre små ynka dagar...

Publicerad 2012-07-01 21:13:29 i Allmänt,

... kvar sen blir det semester i nästan fjorton dygn!
Sedan jobbar jag en och en halv vecka innan nästa period börjar.
Ska bli obeskrivligt skönt att slippa släpa sej upp och till jobbet ett tag! :)
 
I fredagskväll hade jag kollega/vän B med mej hem efter jobbet och väninna A dök också upp, vi kokade färsk potatis, dukade upp sill och sallad och åt och drack gott.
När  Ö och de andra gubbrockarna spelade med sitt gamla band Progress nere på scenen i centrum gick vi dit och lyssnade och sedan hem igen och drack en Irish och pratade några timmar innan de åkte hem.
 
 
Ytterst trevlig kväll igen för torsdagkvällen var också en toppenkväll med B och A plus C.
Vi var i Cirkus tält ett tag, sedan ner till stora scenen och tittade på Kapten Röd och sedan upp till Vardas tält för att se och höra Micke Rickfors. 
Efter det ner till stora scenen igen för att spana in Takida.
 
Maffig spelning måste jag säga... så bra!
 
Lördagen blev lite lugnare,  jag donade på här hemma medan mannen var vid fiskesjön för att laga bommen någon idiot kört sönder.
  Vid lunchtid ner till centrum och kollade lite i stånden.  Suradagarna verkar krympa mer och mer men den stora marknaden var ju idag i parken.
Hann tyvärr inte dit men vi var ner en stund igår kväll så jag hann köpa lite tomatplantor och någon perenn av en dam som alltid står där och säljer växter.
Imorse dök brorsan upp och vi fikade och snackade några timmar och le grand tour här. :o)
Vid halvett-tiden klev mannens yngsta dotter in, hon hade övernattat i vår husbil efter att ha varit på fest inatt.  Har ju inte hunnit köpa min bäddfåtölj till hobbyrummet än och i stugan huserar ju sonen så hon hade fått sängplats där när hon ringde och frågade inatt.
Själv sov jag som en stock men hade ett svagt minne av att jag hört mannen prata om henne innan han åkte och fiskade 03.30 imorse. :o)
 

Kommentarer

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2012-07-01 22:51:59

Det är ju perfekt med en husbil på tomten för gäster att övernatta i!
Ja jag undrar också hur det ska gå med katterna, det är ju trist att lägenheten är på tredje våningen! Har hört att man måste bura in hela balkongen, och vi har ju två! Annars är det natur och ingen trafik utanför så för den delen är det ingen fara.
Kram

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2012-07-02 10:04:01

Husbil låter bra om gäststuga.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela