TyraTok

Livet är ett äventyr!

Morgonpigg...

Publicerad 2012-05-17 23:25:21 i Allmänt,

... är jag inte så när när katterna kommer och härjar i sovrummet vid fyrasnåret, (just nu litet som en hytt på Ålandsbåten)  så måste jag upp.

Ger dom mat och slänger mej i soffan och sover vidare för när jag väl är i soffan håller dom sej lugna.
Går jag upp i sängen igen börjar dom åter sina försök att få upp mej.
Det var samma visa när vi bodde i lägenheten men här kan jag ändå ställa upp altandörren och låta dem gå in och ut medan jag snarkar i soffan men det gör jag inte förrän vid sjutiden sedan Olle åkte på spö.
 Dom har ingen längtan att gå ut så tidigt som fyra heller sedan dess.

Imorse var jag extremt trött och hade mensvärk som hette duga så jag sov ända till 9.30 av och till i soffan medan mannen var ute och slet i trädgården.
När jag väl duschat och fått i mej frulle åkte han och hämtade släpkärra hos snälla Erik för vi skulle hämta möbler i staden hos kollega C till gäststugan och en hammock i Borgåsund hos en dam jag träffat på FB och vi är faktiskt släkt!

Nå,  först svängde vi förbi K och Ö för att kolla in en matta dom undrade om vi ville ha och jag ville se allt som hänt i deras trädgård runt poolen. 
Rätt som det var hade Ö slängt ihop en god lunch med färskpotatis (svensk), sill och kycklingsallad samt ställt fram vin så inte kom vi iväg snabbt därifrån inte och inte var det jag som körde heller. ;o)

Stackars kollega C fick vänta en bra stund på oss men till slut var vi där och lastade släpet nästan fullt med säng, byrå och hylla till gäststugan och C:s lilla söta son får plats med nya möbler.
Hem med det lasset och vidare till fiskesjön där mannen skulle kolla fiskekort och fick beslagta grejer från fem personer som inte hade löst kort så det tog ju tid,  jag var ju ivrig att få kolla i hammocken jag eventuellt skulle köpa.

Som tur var är det bara någon kilometer från sjön till A:s stuga och det var kul att träffa någon som man bara snackat med på nätet under en längre tid, och dessutom veta att vi är släkt!!
Jag har ju aldrig haft någon större koll på släkten på min pappas sida eftersom han försvann ur mitt liv när jag var 2,5 år så nu är det extremt kul att möte släktingar!
Hammocken var perfekt, A och K var så himla trevliga så det blev toppenlyckat!

Nu står den på vår altan och bara väntar på att jag ska sitta där och softa!



Sigge sitter under den och spejar utåt... dröjer nog inte länge förrän han tar plats i den.
Antagligen blir det inte lika livat runt den här hammocken som det är runt fasters gamla hammock i stugan eftersom den här är köpt för ca 10 år sedan och gamla ägarna lever och mår bra.
Men jag kan i alla fall konstatera att vårt köksspöke följt med hit och det gör ingenting. :o)

Kommentarer

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2012-05-18 11:19:31

Underbart med en hammock, vi har ju ingen takad altan så därför tycker jag inte att jag bör ha någon, den blir bara blöt. Jag är inte ordningssam heller så jag glömmer jämnt kuddar o sånt ute..

Varför har ni så litet sovrum?

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela