TyraTok

Livet är ett äventyr!

Jag som lovat...

Publicerad 2012-11-13 23:41:38 i Allmänt,

... mej själv att ta det lugnt är inne i det-händer-saker-hela-tiden-trallen igen!
 
I torsdags hade jag en Living and room-visning på jobbet, jättefina grejer som en kompis säljer.
Tror det var uppskattat av kollegorna som käkade och drack lite vin också,  men jag var chaffis för säljare och grejer så det blev lugnt för min del.
En trevlig kväll blev det, även gamla kolleogor från badet kom!
 
I helgen hade jag tänkt måla klart vardagsrummet men så ville exet med familj åka till stugan för att plocka ner sin studsmatta och eftersom mannen här skulle jaga så bestämde jag mej för att åka med och ställa undan det sista inför vintern.
 
Villkoret för att jag skulle med var att de skulle sova i vårt hus,  inte nere i systerdotterns stuga som de brukar låna för jag vågar inte sova själv i vårt hus... no can do!
Dessutom var det onödigt att värma upp två hus så de sov uppe med mej. :
Grilla och äta gott,  lite glögg, lite vin och lite Captain Morgan som jag äntligen fick smaka,  och en natt utan katter som väckte mej... ja det blev bra!
 
Förutom att de månatliga kvinnobesvären drog igång... suck!
Trodde att de skulle börja avta med åldern men i söndags eftermiddag blev det soffläge p g a värk och rejäla blödningar.
Det fortsatte hela natten och jag insåg på måndagmorgon att jobbet fick vänta... nu förstår jag helt klart att ett nytt myom växt till sej så jag får väl ringa gyn.
Har opererat bort myom fem-sex gånger och sist sa de att nästa gång tar de livmodern... så jag drar mej för jag vet att jag får en akutoperation.
Det får anstå till januari-februari någon gång.
 
Jag låg i alla fall hemma hela måndagen och sov ikapp... rörde mej mellan soffan och muggen...  ja och altandörren för Sigge kan banne mej inte bestämma sej om han ska vara ute eller inne.
Man kan bli galen!
 
"Snälla...  jag har precis sett att Sherry reser sej mot rutan och insett att jag syns om jag också gör det..."
"Men slääääpp in mej dååååå!"
 
Olle är mer cool... han har lagt ner det där för han har upptäckt att om han sätter sej på min lilla bänk bredvid dörren kan han skrapa på rutan med klorna... och sådant man blir galen på...
 
Om ni tycker jag har en skitig ruta beror det på att det ofta kommer upp två skitiga hundtassar mot den... för det är ju inte bara katterna som ska ut och in. :)
 
Nå... idag var jag på jobbet igen för det är som att trycka på en knapp så upphör syndafloden!
Hade massage-tid bokad och det kan jag säga behövdes!
Efter jobbet gick jag och några kollegor ut och åt innan vi åkte till Wellness spa där jag hade bokat en ansiktsvårdskväll för mina kollegor.
Var på en sådan för snart ett år sedan och tänkte då att detta skulle passa mina vänner på jobbet som alltid är pigga på lite nytt.
 
Nu ska jag vara hemma och scrappa två kvällar för pärlkompis H kom över igårkväll med sina grejer så nu är matsalsbordet belamrat med skojiga grejer.
Vi satt till 23.00 igår kväll och dessutom kom en av hennes döttrar över så de bakade äppelpaj åt oss!
Sådana gäster är guld värda! :)
 

Kommentarer

Postat av: Denise

Publicerad 2012-11-14 17:59:31

Hahaha, Psykfalls-Sigge! ;D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela