TyraTok

Livet är ett äventyr!

Försovning...

Publicerad 2013-01-18 13:44:28 i Allmänt,

... blev det i morse men som tur var härjade katterna runt i sovrummet i mörkret.
 
Jag försökte se på mobilen vad klockan var men den var stendöd fast jag laddat kvällen innan!
På med nattlinne och ner i köket... OPS!  Tjugo minuter i sju och jag borde vara färdigduschad och sitta med kaffekoppen och dator i soffan!!
Nu blev det rulle,  ingen frulle och ingen dusch utan hann bara få igång kaffebryggaren utan att få njuta av resultatet men jag hann med tåget 7.21 i alla fall.
 
Piggnade till när jag fick se att det faktiskt gick att se himmel och att solen var på G när jag tittade ut åt höger över åkrarna utanför Dingtuna vid 7.30-tiden!!
Vilka framsteg!
 
(Bild lånad från Fotoakuten)
 
I lördags förmiddag hörde jag fågelkvitter och trodde det var på TV-reklamen men det fortsatte efter att ett nytt inslag börjat så då tittade jag ut.
Massor med småfåglar i torkställningen där vi hängt talgbollar och en kärve!
KUL!!

Kommentarer

Postat av: Denise

Publicerad 2013-01-18 21:15:15

Åh, har ni en kärve! Vad mysigt :) Får lite dåligt samvete när jag glömt att fylla på frön ibland, men så fick jag reda på att dom har två mathak till i byn så då kändes det lite bättre. Till nästa år ska jag skaffa större fröautomat, det är mycket fåglar här!

Postat av: Mia

Publicerad 2013-01-19 10:39:04

Är det en föraning om våren måntro!? Jag har inte hört något fågelkvitter än, men tycker det förstås är ljuvligt när den dagen kommer...

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-01-19 19:29:10

Jag undrar vad jag har gjort för fel? I höstas köpte jag en fågelmatare för frön och så handlade jag talgbollar. Hade massor av småfåglar här då frosten kom, men nu, mitt i vintern är dom borta! Nu har visserligen de flesta någon matning på balkong eller i trädgård, men dom är ju så mysiga att titta på så jag skulle gärna haft dem här hos mig också. Jaja, dom kanske har blivit skrämda av mina rovdjur som sitter i fönstret och spanar
Ha en skön helg/Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela