TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tja... vad hade jag att säga till om...

Publicerad 2013-03-10 22:01:46 i Allmänt,

... gemtemot vädergudarna som valde att släpa hit iskyla... nada tyvärr!
 
Solen gör sitt bästa för att värma upp och tina bort snön men den har det svårt... i morse var det 13,5 grader när jag hasade nerför trapporna kl 04.30 väckt av hungriga katter.
Varför kan dom inte sova så här sött till halv sju!!
 
 
Ja, Olle sover mycket och är väl inte den som väcker mej längre utan han lägger sej i fotänden,  men Sigge har inte kommit så långt än.
Men han har fattat galoppen att vi har knallat in i Mars månad... herregud som han går runt och piper. 
 I förmiddags åkte han ut fyra gånger ganska abrupt!
 
Annars har helgen inte blivit vad jag tänkte mej eftersom kvinnobesvären dök upp lite oväntat.
I och för sej bättre att det händer på helgen än att jag får sumpa en halv eller hel arbetsdag men jag hade som vanligt stora planer! :o)
 
Nå, i fredags sov jag bort stor del av kvällen i soffan och kom mej inte ens för att öppna en av de tre vinflaskorna jag vann på vinlotteriet på jobbet i torsdags.
Lördagen blev mest en transportsträcka men idag söndag har jag i alla fall gått en sväng med hunden i solen och gjort fyra armband.
Somriga gröna...
Ett wrap i svart/vitt/grått och så ett i vita toner.
Perfekt syssla när man inte kommer så långt från huset, haha.
Måste ringa familjeläkaren imorgon för att få en remiss till gyn, behöver operera bort ett myom igen, den saker är då klar.
 

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-03-11 10:56:03

Ja jisses du dras med såna bekymmer. Själv gick jag in i tidigt klimakterium efter min livmoderop för hundra år sen typ, men det är ju inte heller bra, då blir man benskör och jag vet inte vad. Nä det är inget vidare med Torsten. Svansen dinglar och han ligger under möblerna. Vi fick flytta hela soffan för att få fram honom idag, det räckte inte med att peta med sopkvasten. Sen åt han med god aptit, då fick han iaf i sig medicinen. Sen gick han på lådan och där fräste han, antagligen gör det ont att trycka på. Det är just det jag är mest orolig över, att han inte ska kunna kissa o bajsa för då är det ju kört. Usch va dåligt man mår när sånt här händer, jag är rastlös o får inget gjort, går mest omkring och gör ingenting.
Ha en fin måndag/KRam

Postat av: Mia

Publicerad 2013-03-11 22:15:05

Som sagt, det är ju mars... ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela