TyraTok

Livet är ett äventyr!

Sorgen bleknar sakta....

Publicerad 2014-10-09 22:49:48 i Allmänt,

... men aldrig saknaden... idag är det hela elva år sedan syrran somnade in i sviterna av en hjärnblödning.
 
 
Man går igenom alla möjliga sorgefaser och jag har kommit till den punkten att jag kan inte göra annat än att sakna men ändå vara glad att jag fortfarande är kvar och det gäller att ta tillvara på livet.
Jag saknar henne enormt... ingen har gett mej så mycket support och varit så stolt över mej som hon, och jag vet att hon fullständigt älskar mina husdjur. 
Som hon tyckte om Wilbur, den gamla norska skogskatten och framför allt  gammeltant Tequila som nu bor i norr, sakta tacklar av och sen blir mottagen av syrran, en tröstande tanke.
 
Jo, jag får vara glad att jag till skillnad från mor och syster får vara med längre och njuta av livet!
 
Helgen i Säfsen gav mej ingen fisk men underbar natur, kul umgänge med folk i fiskelklubben och en träff med bloggkompisen Paula!
Vi har träffats en gång förr och det var lika kul denna gång att ses! <3
 
Fisken ville inte ta på varken mask eller Power-bete!

Flugfiskarna hade mer tur!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2014-10-11 08:42:36

Ja, sorg är inte lätt att hantera. Har inte tänkt på skillnaden sorg och saknad, men visst är det så. Jag trodde nog förr att sorg och saknad går över men det gör den inte. Det blir som stora hål i livet där innehåll fattas eller hur man ska uttrycka det. Samtidigt så blir nog resten av livet mer levande och värdefullt och man tar vara på stunderna.

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2014-10-12 17:21:53

Hej....de flesta jag pratar med tänker aldrig på döden, jag tänker på döden minst en gång om dagen, oftast fler. Ändå är ju inte jag en deppig person, tvärtom, men här präglar nog de egna upplevelserna. Du som jag har förlorat många nära och kära alldeles på tok för tidigt och då ligger det nära till hands att fundera och vara tacksam över att man hänger med...
Så rörande du tänker om Tequila när hennes tid blir kommen. Klart att hon får kärlek även i nästa tillvaro..
Varma kramar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela