TyraTok

Livet är ett äventyr!

Intensiva men roliga och soliga dagar...

Publicerad 2015-03-21 11:39:00 i Allmänt,

... har det varit senaste veckan.
 
 Lyckades smyga ut och fota detta ovanliga ögonblick. 
Att Sigge skulle låta Bailey lägga sej med huvudet på honom trodde jag aldrig... de jäste verkligen i den värmande solen!
 
Som jag skrev i förra inlägget skulle yngsta dottern D komma ner från norr,  äntligen!!
 Äldsta dottern J och jag åkte till Arlanda efter jobbet i torsdags för att hämta upp henne.  Vi hade inte träffat D sedan påsken förra året då vi var upp så det var helt underbart att få se och krama om henne!! <3
Och hon fick träffa J:s valp för första gången för hon var med i bilen.
Det var också så kul att visa henne vårt hus och hon fick också träffa Sigge katt för första gången.
 
Naturligtvis hade hon mycket och många hon skulle hinna med under sina dagar här men på torsdag kväll kom fadern och småsyrrorna ut en sväng och på fredagkvällen satt hon och jag och gjorde bröllopskort och drack vin långt in på natten, ja nästan morgonkröken. Jättemysigt!
 
På lördag eftermiddag skulle bröllopet stånda och vi höll på att göra oss i ordning när mannen här kom hem och hojtade att han nog behövde åka till akuten för han hade skurit sej rejält i tummen när han röjde under en vägtrumma i skogen... 
Cheeeezuz,  jag som är så blödig höll ju på att tuppa av bara av tanken på såret men vi lyckades väl pyssla ihop och lägga om så vi kunde gå på bröllopet i alla fall.
 
 Det blev ett fint kyrkobröllop i den kyrkan vi döpte våra tre gemensamma barn och en rolig fest med god mat efteråt, vi satt med exets syskon med respektive och vi hade himla skoj.
När vi skulle åka hemåt tyckte jag att vi skulle åka till akuten för vi hade fått lägga om det några gånger men icke sa mannen.
Dotter D stannade i staden med sina syskon och på måndagen gjorde vi en shoppingrunda på IKEA och där kunde vi dessutom äta för de har numera mat som passar en vegan!
Dottern har för övrigt lagat väldigt god veganmat åt mej de dagar hon var hemma här! <3
 
På måndagkvällen kom fadern med familjen och senare också J och min bror så det var fullt hus hela kvällen och det blev sen natt innan packningen var klar.
Fanns mycket att packa för utbudet av varor och mat är ju inte lika stort i norr.
  
 
Efter några få timmars sönm var det dags att köra henne till Arlanda igen, tyvärr...  men jag hann tanka mycket positiv energi av henne. :) 
Jag stod kvar ända tills planet lyfte och flög över mej,  tänkte att denna sommar ska jag se till att komma iväg upp, det blev ingen resa förra sommaren,  och eventuellt kommer både dotter och sambo ner i augusti.
Samtidigt som jag parkerade bilen i Västerås landade hon på Vilhelmina flygplats!
 
Jag började jobba efter lunch, mycket att ta tag i efter två lediga dagar men solen strålade jag ångrade att jag inte tog ledig hela dagen. Fast det var skönt att jobba för huset var tomt efter henne.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela