TyraTok

Livet är ett äventyr!

Adventsregn, vill till Bahia Feliz igen!!!

Publicerad 2007-12-01 20:54:07 i Allmänt,

Igår var C så himla snäll och bytte pass med mej så jag kom iväg  redan 19 från jobbet..  underbart!
Släpade med mej whiskey och vitt vin hem, praktiskt att kunna handla när man vill! ;o)
Väl hemma öppnade jag en flaska vitt och kollade igenom mailen, snackade med S på MSN, hon tyckte jag skulle skynda. Men det tar ju lite tid att få på sej festfejset, (längre och längre tid tar det faktiskt!)  hitta kläder och trava ut med hundarna. Mannen var i staden på julbord så det var tvunget att rasta dem lite.

Kom i alla fall iväg till slut... fick pinna på rätt bra över byn, var inte hundra på vart S:s gata låg. Hittade i alla fall efter liiite hjälp och det var kul att få ansikten på dom man snackar mycket med. K var redan där som jag först lärde känna här på nätet, vi har spelat Betapet med varandra då och då och sen bjöj hon in mej till sin nystartade sajt. Så kom det obligatoriska SMS:et från H på jobbet. Han undrade om det var party och det var det ju!

Vi hann inte snacka så mycket för bussen skulle gå, sen hamnade vi i kön till Harrys.  Mycket folk som är kunder hos oss, en trängde sej rejält så han får inte köpa solpoletter hädanefter! :o)
H anslöt och till slut kom vi in och sprang nästan till baren. Så kom det fram en kille och kramade om mej... hmmm... han såg hur vilsen jag såg ut så han presenterade sej. Oj... ja, han hade då vuxit till sej. Vi hade en kort sejour för 8 år sedan, men när jag upptäckte åldersskillanden  var det inte så roligt, han var 24 och jag 38! Nu var han alltså runt trettio och ännu snyggare... jaja.

Träffade lite gamla vänner och snackade runt, upp på dansgolvet en vända men musiken... Måns Zelmerlöv och sånt är inte bra hur man än försöker göra disco av det. Vi tröttnade och gick ner till OT, som numera bara heter O tydligen. Inte så mycket folk men mer plats på dansgolvet och en DJ man kunde prata med, som inte satt tre meter upp i ett torn, okontaktbar.
Träffade en gammal klasskompis som jag aaaaldrig känt igen om inte hon hojtat, hon hade gått ner 30 kg, strongt! Inte mycket att komma med mina fyra...
Så träffade jag K, som det har varit många förvecklingar med. En kille kom fram till mej på posten och tyckte jag var snobbig som inte hejade efter vårt förhållande!? Naturligtvis var det K han hade varit med. Å en mamma undrade om jag hade glömt något när jag kom för att hämta dotter J från ett kalas... men då hade K just åkt med sin dotter därifrån. :D

Mycket dans blev det igår i alla fall och det är så skönt att foten håller skapligt! Man har ju inte direkt sina stödsulor i finstövlarna.
Var hemma vid halvfyra imorse... sabla buss ska ju gå runt halva länet innan den anlöper min byhåla... en klar nackdel med att bo här.  Mannen sov som en klubbad oxe, hörde inte ens att hundarna skällde som tokiga när jag ramlade in.  Tog en macka, tvättade bort sminket och borstade tänderna, trodde jag skulle se på TV men somnade nog omgående med vattenflaskan i handen.

Konstigt nog har jag mått bra idag, inte ens huvudvärk!? Just nu käkar jag ostbågar och det gör jag bara efter festande, men annars är enda tecknet att jag fick kravla ner i soffan och sova en timmer efter middagen.
Har tvättat två maskiner tvätt, putsat fönster och fått fram lite stakar och stjärnor, men adventsglädjen rinner ju bort i samma takt som regnet rinner ner.
Nu ska jag värma liiite glögg, ska ju jobba kl 9 imorgon men en mugg kan man ju ta av den goda hjortronglöggen.
                                                                                                             

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela