TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ännu en mellanlandning

Publicerad 2008-07-23 22:50:49 i Allmänt,



Lite trångt i hammocken men det går!

Kom hem ikväll efter några dygn i skogen igen.
Fast igår var vi i Kupolen och gjorde en liten shoppingraid med de norska vännerna, och sedan for vi hem till vår stuga för mat och prat. Himla trevliga prickar!

På förmiddagen, innan vi åkte, kom grävmaskinisten Tore och stuvade om den sista delen av tomten, tog upp stenar, grävde nya hål och stoppade ner dom igen så dom försvann.
När vi hade åkt kom två lastbilslass med fyllning och nu har vi fyllt igen hela tomten ner till syrrans tomtgräns, som vi hade tänkt från början.
Alltså såg det helt annorlunda ut när vi kom hem mot när vi åkte, spännande.
Spännande när räkningen kommer också, gulp.

När vi var i Borlänge passade jag på att köpa födelsedagspresenter åt de minsta systrarna i skaran som ska firas på lördag. Där finns barnkläder på Cubus så då blir det nåt dom inte kan hitta i Västerås, lite roligare att ge bort sådana presenter.  Annars var jag väldigt modest i mitt shoppande, det enda jag köpte var ett par skor för 84,50, de ni!
Men men, jag har ju handlat massor av kläder sista månaderna så det kändes inte som om jag behövde något mer... eller... behöver och behöver... det går ju alltid åt men man får tänka på ekonomin lite.
Eller mycket... suck...

Imorgon är det ompackning och färd mot Flen, där N och E har sin stuga, ska bli trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela