TyraTok

Livet är ett äventyr!

Räknings-jäklar

Publicerad 2008-07-21 09:47:25 i Allmänt,

Ekonomi! Usch!

Till min förtvivlan låg ett brev från Kron-Olle bland post i högen jag kollade igenom idag.
Jag hade missat räkningen till Radiotjänst, fan, fan, fan.
Jag som tycker jag har sådan koll nu men den har jag totalt lyckats lägga åt sidan, måste pröjsas pronto för nu vill jag inte ha nån anmärkning när jag kommit så här långt i mitt ekonomiska rensande.

Jaja, får låna av mannen för den ska vara betald 24:e och jag får lön 26:e förstås.
Hade i alla fall fått ut pengar från reparationsfonden utan vicevärdens namnteckning så räkningen från rotrenoveringen kunde betalas, alltid något.

Annars är jag uppe förvånansvärt tidigt, vaknade 08.10 och kände mej skapligt pigg, underligt med tanke på att jag sovit till 9.30 - 10.00 sista veckan.
Fast min älskade madrass här hemma är mjukare än den i stugan så jag har sovit mycket bättre.
Måste köpa en 5 cm bäddmadrass till stugan också, klart konstaterat.

Gjorde en kontrollvägning och där ser det i alla fall ljusare ut,  från 60,9 till 59, 3 trots vindrickande och uteblivna promenader, men å andra sidan äter jag nästan bara lax och grönsaker till middag, och när vi grillar kvällskorven äter jag kycklingkorv utan bröd, bara lite tzatziki på, underbart gott!
Snacks och godis har jag inte heller köpt, har suget varit stort har jag poppat popcorn, känner mej i alla fall lite duktig.

Hå hå, mot tvättmaskinen som inte alls var trasig men någon förklaring till stanken som uppkom sist jag tvättade har jag nte lyckats hitta, och kläderna luktar inte efter idog vädring.
Jag som hoppades på en ny smidig maskin men näe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela