TyraTok

Livet är ett äventyr!

Håhåjaja...

Publicerad 2009-07-24 23:07:47 i Allmänt,

... ett evigt farande och packande.

Vi packade inte ens ur bilen i måndags när vi åkte till stugan så det låg tält och sovsäckar, campingstolar och det ena och det andra i skuffen. Dessutom har vi fyllt på med en massa mer grejer för vi gjorde Borlänge med de norska vännerna igår.
Dollar Store var en succé kan jag säga! :o)
Dom lyckades göra av med 900 kr och vi kom god tvåa med 500 kr.
Tänk vad mycket grejer det finns som man inte visste att man behöver...

Annars har det varit en skön vecka i stugan men när vi hörde om regnet som ska inta Dalarna imorgon så drog vi oss hemåt.
Kanske blir det regn här med, vad vet man men då kan man kanske hinna ikapp lite med städning och tvätt... fast jag hade egentligen ingen lust alls att åka hem...  och Västerås saknar jag inte, speciellt inte när man hör om rån och sånt, usch!!
E, kan du maila ditt lösen till mej?

Jag minns när sonen vart rånad rätt utanför vårt hus efter ett besök på Minuten, han var så skärrad och chockad och besviken,  och jag med , för hans skull.  Sådana händelser sitter kvar länge i själen och unga grabbar borde slippa sånt.
Det är väl själva fan att man inte ska kunna få gå ifred och ha sina saker ifred!!
Jag skulle nog kunna bo i stugan om jag inte hade haft ett jobb att pendla till... jag gillar lugn och ro och att jag kan söka upp staden när jag själv vill.
Jag har under någon månads betänketid bestämt att jag inte kommer att flytta in i själva Västerås utan hålla mej i utkanten... det närmaste staden jag kan sträcka mej är Rönnby.
Ska nog kika in på Hemnet och kolla läget lite...

Kommentarer

Postat av: Tanten

Publicerad 2009-07-25 06:13:49

Det spelar en massa roll det där med att bo. Själv längtar jag nog hem till staden vid fjällets fot trots att det går över förväntan att bo här nere och jobba i Sundsvall. Människorna är rätt både när det gäller att bo och jobba och då funkar det men egentligen ska man ju bo i Östersund det säger magen är det enda raka.

Postat av: Paula

Publicerad 2009-08-07 15:39:46

Håj! Massor att läsa ikapp, härliga bilder från stugan! Låter sunt att du inte vill inte till storstan! Läser vidare..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela