TyraTok

Livet är ett äventyr!

En ordinär söndag

Publicerad 2009-10-04 19:56:31 i Allmänt,

Trots att vädret varit skapligt idag har jag inte varit utomhus mer än två gånger.
Första gången åkte vi upp och handlade lite nötfärs för vi var sugna på tomatfyllda biffar, och andra gången när hundarnas bönande blickar blev för mycket.
Det var bara att dra på sej tjocka kläder och knalla iväg en sväng och vad överlycklig Tequila var när det fanns en så här stor vattenpöl att plaska runt i.  Hon älskar att plöja med nosen i stora pölar och till och med fega Smilla gillade det, annars tycker hon mest om att simma i större vatten.



Själv har jag inte sådana böjelser utan har mer häckat i min egen lilla hörna som mest hela dagen.
Det är nästan så att rumpan känns helt platt efter allt sittande. Har städat lite i datorn, den är så seg så jag måste nog snart blåsa den helt.  Måste bara hinna spara alla bilder och musiken först.



Kanske inte den modernaste sekretären men den är så praktisk att jag tog tillvara på den när jag rensade ur min fasters lägenhet när hon dog. Piffade upp den med lila knoppar, helst vill jag måla om den helt men det får bli en annan gång.
Usch, nu ser jag att hyllorna behöver städas också när jag ser bilden... sån´t som jag ignorerar medan jag sitter vid datorn.
Jaja, det lär bli en lång kall vinter så det hinns nog med och förresten ska vi möbler om snart. Det blev inte den här helgen för vi kom på att det är bättre när dotter D hämtat sina grejer på höstlovet. Hon har ett elpiano står här bland annat.
Men jag längtar som vanligt efter förändring!

Lyssnar på Anneli Rydé på TV, jag gillar henne skarpt.
För länge sedan jobbade jag extra på en vaktfirma och stod i garderoben på olika krogar runt om i Västmanland.
En gång var jag på Joar Blå i Enköping och Anneli Rydé skulle spela.
Eftersom man jobbade själv fick man passa på att kuta på muggen innan haket öppnade och när jag steppade in på muggen där klev jag rakt i en necessär.
Ops!
Det gör inget hojtade Anneli glatt, hon stod och sminkade sej och jag höll på att skämmas ihjäl.
Jättetrevlig tjej, inte de minsta divalater där inte.

Ja, vad annat har hänt idag då... jo, en man ringde angående en lägenhet jag lämnat intresseanmälan på via Bostad Västerås.
Rätt så centralt och bra men hyran var 5 800 kronor och för min plånbok blir det lite saftigt, så himla synd.
Han blev lite sur att jag lämnat intresse och backade ur men det kan väl inte vara svårt att få den uthyrd!!
Jag måste ju ändå vara lite realistisk och inte dra på mej enorma kostnader för boende... vi bor så billigt här så det är skämmigt nästan. Hade man fått göra om som man vill här och den legat närmare staden med en bättre uteplats hade jag inte flyttat.

Nu ska jag hänga tvätt för lite nytta har jag gjort, bytt lakan och tvättat.  Eller snarare rivit ur lakan och tvättat, bädda får jag göra i vild panik innan sängdags, sånt är så tråkigt!

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2009-10-04 22:38:33

Rent spontant tycker jag det vore synd att måla den möbeln. Den ser ju snygg ut som den är. Inte så sliten och skamfilad utan rätt fräsch. Är det gediget trä? Kanske kan den bli snyggare ändå med extra rengöring eller genom att slipa lite på träet och behandla det med olja eller nåt?

Postat av: TT

Publicerad 2009-10-07 08:18:06

Inga, det är väl bara så att jag är så innerligt trött på furu, annars är den väl rätt OK, inte gediget trä i lådorna i alla fall tyvärr.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela