TyraTok

Livet är ett äventyr!

Oh regniga natt...

Publicerad 2009-10-16 19:32:53 i Allmänt,

... och hela sablars dagen också för den delen.

Jag tog mej en ledig dag så J inte skulle behöva ligga här själv och häcka för mannen har spenderat en hel dag i skogen, hur man nu orkar det i regn. Men dom hade varit många och fått pyttipanna så det var säkert trevligt.

Jag har spenderat min dag i soffan, vaknade med skallebank i morse och var allmänt seg så inget vettigt har blivit gjort alls, jag missade t o m att ringa socialsekreteraren, suck.
Men kamrat N ringde och satte tid imorgon för ett glas vin hemma hos henne innan vi går ut och käkar, vi tre musketörer som jobbade ihop mest på badet.
Det ska bli kul!

Men innan dess ska jag vid åtta-tiden imorgon bitti styra kosan mot Upplands-Väsby och hämta hem den nyopererade exmaken, hans sambo jobbar hela helgen så han har lite svårt att ta sej hem.
Hoppas han kan sitta efter ryggoperationen, annars får jag sätta på takboxen och lägga honom i den. :D

Nu har jag tittat till katterna på Äppelvägen, hämtat medicin till J och handlat och snart börjar Idol så det blir soffläge igen.
Vilken seg fredag!

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2009-10-16 22:43:17

Hahhahaaaa! Vilken syn det skulle vara om du transporterade honom i takboxen! Jag skulle skratta mig halvt fördärvad om jag såg någon kravla sig ur en sådan, ryggopererad eller ej!!!

Postat av: Anna-Karin

Publicerad 2009-10-17 18:50:07

Ja vilket regnväder. Har inte varit på så bra humör de senaste dagarna och regnet har inte gjort det bättre. Ska jobba lördag och söndag natt. Sedan operation den 27/10

Kramis

A-K

Postat av: Inga M

Publicerad 2009-10-18 07:55:42

Va snäll Du är som passar upp exmannen! Det skulle nog inte alla göra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela