TyraTok

Livet är ett äventyr!

Lite shopping...

Publicerad 2011-12-31 00:23:18 i Allmänt,

... blev det idag... igen.

Vi skulle titta efter ett nytt soffbord och kom hem med en ny rakapparat till mannen,  en lila brödrost för 99 kr och ett par stövlar till mej.



Skulle kosta 580 men det blev 180 riksdaler!

Hittade dock inget bord jag föll sådär direkt för, det ska ju helst vara i björk,  ha hylla under och någon låda eller två... hittade ett fint vitt sådant men då måste jag ju köpa nya hyllor också.
Jaja,  vi får se när vi kommer ur den här lilla tvåan hur vi ska ha det.

Har varit och firat trogna väninnan A idag som fyller 52.
Vi möttes i Juventus damlag här i sta´n när jag var 17 år... hm... alltså har vi känt varandra i 33 år!!
Ops vad tiden går!
Vi har fått barn i princip samtidigt,  varsin son i augusti 1982 och sen trillade det på för oss båda. :o)

Hon hade gjort god pastasallad med kalkon och kassler till,  gott vin fick vi och paj med vaniljsås till efterrätt.
Dessutom matlådor med hem till mannen och sonen,  det är service det!

Nu är vi inne på sista dygnet för 2011... önskar att alla får ett bra 2012.
Mannen sover för han ska ut i älgskogen imorgon på nyårsjakt och sedan ska vi bjuda dotter J och T på älgstek,  sonen ska på fest och vi blir nog hemma i den lugna vrån.
Först tänkte vi nyårskryssa för första gången men jakten kom emellan och mej gör det inget.

En vilodag...

Publicerad 2011-12-29 21:16:48 i Allmänt,

... tog jag mej idag som jag hade tänkt och det känns som om lite vila gjort susen.

Nu ikväll kan jag stödja på vänsterbenet utan den förbannade skärande smärtan i ländryggen!!
Skönt att äta frukost i lugn och ro och dessutom med sällskap för sonen är ju frukostätare till skillnad mot mannen jag lever med.
Olle äter inte heller men han lekte länge med knäcken han stal och tittade längtansfullt mot kaffet! :o)



Framemot eftermiddagen var jag rastlös så jag följde med sonen ut på jakt efter badbrallor och det hittade vi på Stadium Outlet. 
Där hittade jag också ett tre-pack med sportbehåar för en hundring... säkert ingen större kvalitet men ett litet tag ska de väl hålla.

När vi ändå var i farten åkte vi tvärs över sta´n till Nisses för sonen ville köpa en målarduk,  och antagligen få köra min nya bil lite mer, haha.
Sedan handlade vi mat och åkte hem, lagade fläskytterfilé,  pommes och bearnaisesås som vi vräkte i oss, mums.
Får äta mycket gott nu sista dagarna innan GI-perioden börjar igen efter nyår. :o)

Nu är jag taggad...

Publicerad 2011-12-29 00:29:27 i Allmänt,

... men det är ingen idé att lägga upp bild ännu,  låter det läka lite innan ni får se väduren.

Dotter J och T var med hela tiden som moraliskt stöd men det gjorde bara ont när killen närmade sej underarmen och axeln,  annars var det helt OK smärtmässigt sett.
Trevlig finsk kille som tatuerade också. :o)

Ryggen är inget bättre så vi får allt se om jag ska släpa mej till jobbet imorgon... det kostar på kroppen att ta sej iväg, huvudvärken kommer som ett brev på posten för att kroppen är så spänd...  vi får se hur läget är i morgon...  har i alla fall lovat kollegor att ringa och boka tid hos min läkare imorgon... efter tre år.

Pratade med dotter D idag,  vår Tequila behöver gå till doktorn för ögoninflammation och lite annan rensning,  hoppas honär pigg för övrigt!
Vackraste hunden i världen,  ångrar så att jag inte tog en kull på henne!

I snigeltakt...

Publicerad 2011-12-28 08:46:18 i Allmänt,

... masar jag mej fram... borde ligga hemma men jag ska ju tatuera mej idag... skulle kännas fånigt att ringa och ställa in p g a ryggen eftersom tatueraren gjorde det före jul, haha.

Detta skit började igårmorse när jag klev ur badkaret men jag tog mej till bussen med myrsteg, såg den dessutom åka från busshållsplatsen när jag var skapligt nära...  väldigt okul!  Tre kvart för sent till jobbet, tur det fanns folk här...

Nå,  det lättade fram på eftermiddagen och jag jobbade till 17.30 i väntan på att mannen skulle komma från älgstyckningen i Skinnskatteberg och hämta upp mej.
Glömde helt bort att sonen fanns hemma med min bil... alzhemiers delight är på gång.

När vi lämpat av köttet hemma åkte vi ut till P i Kolbäck för att betala och hämta min nya svarta fara,  en så läcker Audi A4 Quattro,  så nu ligger röda faran på Blocket, får se om man blir av med den. 

Imorse kände jag mej skaplig men när jag varit uppe en stund började låsningen kännas av igen och jag känner mej sämre än igår... smög/hasade runt för det snarkades både i soffa och säng och eftersom jag var sen skippade jag kaffefix utan bara smög ut till bilen.  Kostar på mej en dyr dag i P-huset eftersom jag inte kommer kunna gå till studion i alla fall.
Fick verkligen erfara att det är stora musikpaketet i bilen då det spelades en av mina favoriter Double Nature med Mustasch på P3... cheeeez när jag drog på! Me like!!

Så var glada julen slut...

Publicerad 2011-12-26 16:40:35 i Allmänt,

... näe...
...det är den väl inte men just de intensivaste dagarna är över och det har varit så bra så bra... förutom att jag saknat dotter D men vi pratades vid på julafton och skickade lite MMS till varandra.
De var mest nöjda med mössorna! :)



Dotter J fick en likadan här och var lika nöjd.



Chabo och Günther i norr var också nöjda med klapparna från Olle...



Tequila var nog nöjd med sina ben,  liksom Gaia som fick ett ben och en leksak att slita runt med.



Jag fick tavlan jag ville ha av sonens alster!



Jag verkligen älskar hans stil!

Så fick jag en jättefin lykta av dotter J och T som jag önskat länge.
Hade snöat in mej på en vit men den svarta var ju mycket snyggare!



Av mannen fick jag Nintendo Wii med balansplatta som jag önskat så länge och på julaftonsnatten tränade vi som tokar, sonen och jag. Vi bowlade, spelade tennis och en massa annat.
 Hur kul som helst och igår när vi hade sex av alla barn här körde vi en vända igen så både sonen och jag hade träningsvärk idag. :o)

Tur att man kan träna hemma nu direkt efter maten.



Vi är ju inte så många vid vårt julbord, i år två färre än vanligt dessutom,  men så blir det ju när våra släkter bor i Finland respektive Norge.
Det brukar vara barnen med respektive och så storebror förstås och det är ju huvudsaken.  
Vi fick i alla fall plats i vårt kök trots att det inte är så stor matplats... och trots att det fanns en riktig tjockis med närmast kameran... usch för att se sej själv på bild, haha.
Tror jag får köra mycket Wii i januari... och februari... osv.

Olle då... ja... han fick inte så mycket paket men många smakbitar från julbordet och sina älskade godispinnar men han var nöjd med snören och påsar som låg på golvet.



***  *****  ***

Lite senare...

Nu sitter jag här nöjd i soffan... när mannen kom från skogen idag ville han åka och kolla efter en frys eftersom han ska stycka älg i morgon och vår lilla är fylld till bristningsgränsen efter att den lilla extra frysen jag ärvde efter syrran drog en sista suck för någon månad sedan.

Vi åkte till El-Giganten och hittade en kyl/frys för 3990 kr på rean... hmm... varför köpa en halvhög frys när vi också behöver större kylskåp just nu... spelar väl ingen roll om vi har två kyl/frysar en period... den här nya tar vi med oss när vi flyttar i så fall.
Sagt och gjort,  en fin silverfärgad pjäs står nu i köket,  tack för hjälpen R2.

Jag hann också springa in på Stadium Outlet bredvid och hittade en lila täckjacka för 290 kr!
Jojomen,  handskar till mannen för 60 kr och fina skinnvantar till mej för 150 kr...  fyndat och klart!
Nu... en liten glögg! :o)

God fortsättning!

Så blev det jul i år också...

Publicerad 2011-12-24 01:03:56 i Allmänt,

... och jag är väl i stort sett klar... har gjort rödbetssallad för första gången,  knäck med smak av kanel, kardemumma och vanliga, köttbullar på älgfärs och kokat den ekologiska skinkan som blev väldans god!
Var nog värt de extra kronorna den kostade!

Pakenten är inslagna,  kuvert iordninggjorda... enda paniken var med tofflorna till broder... helt plötsligt var dom borta!
Hur långt kan dom komma i en tvåa?  
Ja, möjligen om sonen tog dom på fötterna när han gick på fest då... haha.

Närå,   dom dök upp i vårt stökiga sovrum och ligger nu fint inslagna under granen.



Olle är lite nyfiken på paketen... vad besviken han ska bli imorgon när han inte får något!
Fast han får mycket godbitar i alla fall,  fårfiol,  skinka och rökt regnbåge så jag tror inte han klagar.
Eventuellt får han en kompis snart också... jag klurar...

Annars är det bara lite smått att röja imorgon...



Men det stökar jag undan när kidsen är hos faderns släkt på jullunch.
Då blir det också en vända till kyrkogården och besök av två av mannens barn och till kvällen kommer min klan... förutom yngsta dotter D då som tillbringar julen med hundar, katter och sambo hemma i Yxsjö... lite ledsamt men så är det.  Tror det är första julen som inte alla barnen är hemma men det är väl bara att vänja sej.
Hoppas dom har Skype... det måste jag kolla upp!

Nu ska jag krypa till kojs och lyssna på mannens skrik... han har vridit till knäet igen så nu är det ännu värre... stackaren.
Nu förstår jag hur männen känner sej under en förlossning... jättejobbigt att se någon annan ha så ont och inte kunna göra något.

Hoppas ni alla får en underbar jul!


Nu gick det...

Publicerad 2011-12-22 21:50:41 i Allmänt,



... att lägga in bilden jag kämpade halva morgonen med!

Denna handmålade vackra stora kula hade mannen med hem från sin mammas dödsbo och jag har hängt den lite undanskymt så inte Olle ska ha en ny sport att utöva...

Idag tog jag en diskussion med mej själv på jobbet... har tänkt spara mina lediga dagar till en resa och eventuell flytt men vad fasen... vi skulle vara sju på avdelningen imorgon... näe... jag avvek och la in semester.

Mannen hämtade upp mej på jobbet och vi for till en kompis till honom för att titta på en Audi A4 jag är lite sugen på... jorå... jag tar den nog. Har saknat en combi och en svart bil har jag nog aldrig ägt och det var länge sedan jag hade en fyrhjulsdriven bil så..  ja va fanken... jag får sälja röda faran.

Sedan plockade vi upp dotter J som hade en del ärende att uträtta och i och med det fick vi nästan alla klappar klara och det mesta av maten handlad,  nice!
Mannen hade dessutom hämtat en fin gran i skogen med markägaren Eriks tillåtelse och nu har vi placerat den i den nya fina foten vi köpte i helgen.

Tar ett glas vitt i väntan på att granen ska tina helt så jag kan tjofsa upp alla våra nya kulor och ny belysning,  silver och lila får åter bli årets tema.
Just ja... en påse skumtomtar har slunkit ner... var ju faktiskt två veckor sedan sist. :)

Sonen anlände...

Publicerad 2011-12-22 12:11:36 i Allmänt,

... tåg från Norrköping igårkväll så nu är vi tre i tvåan. :o)

Jag bestämde mej idag för att vara ledig imorgon eftersom det visade sej att vi är sju personer här på avdelningen imorgon!
Kanske hinner jag bringa lite ordning i röran hemma och handla julmat rentav?



Hade tänkt mej...

Publicerad 2011-12-21 07:13:27 i Allmänt,

... att sova till minst sju eftersom mannen skjutsar mej till jobbet på morgnarna denna vecka... slipper vänta på  bussen och trängas i den.
Men Olle katt tyckte att jag skulle gå upp 05.30... urk... jag skyndade mej i säng igen när jag slevat upp hans mat men kunde inte somna om... tyyypiskt.

Tre dagar kvar att jobba... fick höra igår att entrén till stadshuset håller öppet till 17.00 dagen före julafton!?
Jag som räknat med att kunna glida hemåt vid två-tiden men icke sa nicke... eller snarare tjifen... till 16.00 ska vi tappra själar som jobbar stanna... :(


Näpp!

Publicerad 2011-12-19 21:57:31 i Allmänt,

Jag gick tillbaks till min gamla sida för jag fick inte till det nya så bra.
Och annonserna som stör när man skriver inlägg ligger kvar... ska man behöva byta till Firefox verkligen?
Eller till Wordpress kanske...
Nå...  tar tag i detta i mellandagarna tror jag bestämt!

Det blev ingen tatuering idag för en timme innan...  lite sent tycker ju jag då, så ringde dom och sa att killen som skulle tagga har fått ryggskott, typiskt!
Det blev lunch med dotter J som skulle följa med som moraliskt stöd, och sedan jobbade jag hela eftermiddagen istället för att vara ledig som jag tänkt.

Idag fick vi iväg tre stora paket, ett till Bodö där mannens äldsta dotter bor och två till Åsele där min yngsta dotter bor.  Hoppas alla blir nöjda med sina klapppar... nu kan jag börja julstäda när det stöket är borta. :o)

En bra nyhet idag är att mannen fick tid på ortopeden redan i mitten av januari för sitt knä!
Och vilken tur att jag bokade av Lanzarote-trippen... jag tyckte att vi skulle vänta med att resa tills han fått besked om när han skulle få komma och se där... det skulle alltså ha krockat! :o)

Ingen trängsel...

Publicerad 2011-12-18 19:54:25 i Allmänt,

... i butikerna trots att parkeringen till Tuna Park var full och jag tycker synd om de stackarna som fick stå i det usla vädret och dirgera bilarna till de få tomma luckorna som fanns. 

Jag hittade en sjal på Joy för 99 kr men med butikens helgrabatt blev det bara 79 kr!
Tack för det!
Dotter J hittade en svart sammetsklänning för 479:- som satt som en smäck och pank som hon är så fick modern hosta upp det med orden: Detta är den födelsedagspresent!
Hon fyller sista januari och vid det laget har jag glömt det och handlar något annat,  det vet hon säkert, haha.

Vi fick många hintar vad pojkvännen T önskar sej och det var bra för där har det varit lite stillestånd.
Mannen köpte nya kraftiga vinterdojor och var nöjd med det.
Jag sprang på kompis C och stod länge och pratade så de andra hade hunnit leta igenom hela köpcentret för jag hade ju bara sagt att jag skulle på muggen och de trodde jag svimmat där inne.

Nå, när vi sammanstrålat intog vi god lunch i restaurangen och tittade på paren som buggade till tomtens sång.



Både dotter J och jag kan bugga och har dansat en hel del så vi kritiserade glatt, haha, såna är vi.

När vi handlat klart åkte vi till Åsby trädgård,  där T aldrig hade varit.
Gillade den här miljön skarpt!



Så maffiga betongmöbler!!
T jobbar på snickarfirma nu och lär sej gjuta... hmmm... ;o)
Tänk att ha sådana här ute i trädgården!

Vi köpte julgransfot för den hittar vi inte nu och lite annat krafs innan vi åkte hemåt och jag slocknade som ett litet ljus i soffan efter denna heldag.
Nu snarkar mannen i soffhörnan istället och jag ska försöka ta mej i kragen med mina julkort i sista stund.

Irriterande...

Publicerad 2011-12-17 21:53:05 i Allmänt,

... att det ligger något tjafs i vägen på högersidan när man ska skriva inlägg så man inte ser hela sin text.
Vet någon hur man får bort det?

Utöver detta är det inget som stör mej direkt!
Möjligen vädret som liknar ett halvtaskigt november men jag står ut... slår in paket så det står härliga till för lådor måste hinna skickas till Yxsjö och till Bodö.
Har inte gjort mina julkort än så det blir nog inga hemmagjorda i år utan jag skickar de som vi fick gratis nere i entrén i stadshuset haha.

Idag har jag handlat det sista som ska till norr... tror jag...  och paketen allt ska fraktas i.
Köpte två fina stora kartonger och trodde portot ingick men se där går gränsen... får se vad dom väger sen då.

Hann med att kika in på Arospärlans julavslutning med julbord och julklappasbyte också, jättetrevligt.

Vi hade tänkt bjuda dotter J och T på en helg i huvudstaden eller någon annan huvudstad med julshoppping denna helg men tiden gick inte ihop sej.
Är vädret bra i morgon kör vi en dag i Stockholm för jag vill se is-showen på Skansen,  är vädret dåligt tar vi en repa i Tuna Park eller något sådant... vi får se... helgen med övernattning får anstå tills man får tid att koppla av.

Dagen som idag...

Publicerad 2011-12-15 22:44:18 i Allmänt,

... gick i rasande fart!

God mat på Stadshotellet bjöd jobbet på.



Efter detta årets sista enhetsmöte och efter det glöggkväll på jobbet.  Vi blev bara sex tappra men det var så trevigt så.  Sedan gick vi ut på staden ett tag och kollade runt lite.



Inte så snygg dekoration i släckt läge men...



... mycket bättre tänd i kvällsmörkret.



Mr Snowman... american style... tja...

... men dessa sötnosar fick åka med hem.



Kändes lite mysigt att gå under denna ljusmatta i luften.



Tyvärr fick inte staden upp all belysning till första advent och en del av det nya lyser inte...

Vid 20-tiden plockade kollega B:s snälla man upp oss så jag fick skjuts hem till porten och när mannen kom hem åkte vi på Max och åt en burgare.
Borde slå in en massa julklappar som mannen köpt på sitt håll och jag på mitt men hamnade framför TV:n, gillar Tomten är far till alla barnen,  man kan se den hur många gånger som helst. :D

Tråkig...

Publicerad 2011-12-14 21:02:44 i Allmänt,

... är vad jag är... får inte mycket inspiration att skriva något när man inte kommer utanför lägenehtens väggar.
Igår tittade jag lite på Malou på fyran men blev lätt irriterad på att man tycker att det är helt OK att små barn ska vara på dagis 8-9 timmar per dag för man är besatt av sitt jobb.

Men...  det är min åsikt,  folk är fria att göra vad dom vill...  jag tyckte det var den bästa tiden i livet när barnen var små,  jag fick mina tre tätt så jag var i princip hemma i fem år för jag valde att jobba kvällar och helg när de var små.

Nu ikväll åkte vi till IKEA och åt julbord och det var helt OK för 99 kr,  inget att klaga
på.  Inte mycket folk heller så det var tyst och lugnt i den enorma restaurangen!
Vi drog en snabb repa genom köpcentret också, hittade lite klappar till kottarna och jag hittade eventuellt en jcka jag kan tänka mej... brukar inte vela men nu ska jag tänka en natt. :o)

Imorgon jobb... vet att jag hade behövt gå dit idag men jag kände mej inte hundra pigg och jag vill inte äventyra julen genom att gå till jobbet för snabbt... nej, där går gränsen.
Imorgon får vi julbord till lunch på Stadshotellet och sedan har vi glöggmingel, ska bli
skojsigt!

Regnet strilar...

Publicerad 2011-12-12 11:41:53 i Allmänt,

... och igår var det tredje advent... omysigt vill jag påstå!



Jag stökade på här hemma,  det känns som om man bara flyttar runt grejer men lite dammfritt blev det nog i alla fall.
Fick ett armband färdigt men inga julkort gjorda... får se om jag orkar pyssla lite idag för jag är hemma från jobbet, snorig, ont i halsen och hostar.
Detta har varit på G i två veckor men inte brutit ut... får se om man däckar eller om det vänder innan man blir riktigt risig...  det har jag inte tid med för jag har dragit ihop ett glöggmingel på jobbet på torsdag.

Julrusch, it´s a fact...

Publicerad 2011-12-10 22:49:25 i Allmänt,

... därför kändes det skönt att lalla runt på staden utan att känna stress.
Mannen och jag åkte ner med gratisbuss,  min arbetsgivare Västerås stad bjuder på lördagarna i december, tidigt på förmiddagen och kollade runt lite,  mest efter en jacka till mej men även på klappar.

Vi fick ett infall och tog gratisbussen vidare mot det stora shoppingcentret Erikslund.
Väl där började vi med att äta kina-buffé innan vi strosade runt en sväng.
Bussen ner mot city igen var inte lika snabb, kanske beroende på bilköer men vi frös och tänkte oss en irish coffe på någon pub men hittade ingen öppen så när tolvan lägligt gled in framför oss åkte vi hem.

Dagens julbild!



Denna stake köpte jag på PRO:s loppis för fem ynka kronor men då var den trävit och rätt ful.
Med lite omtanke, slipning, vitmålning och servettdecoupage blev den lite snyggare.

Olle trodde han fått ett sådant där populärt babygym i kattform när jag hängt tvätt igår och var så nöjd när han fått ner det mesta...



Imorgon är helgordningen återställd här,  mannen ska vara i skogen klocka åtta och jag får sovmorgon. :o)

Chaffis...

Publicerad 2011-12-09 23:08:42 i Allmänt,

... fick jag vara ikväll när mannen skulle på julbord,  skönt eftersom det mest är jag som far och åker medan han skjutsar mej.
Nu blev det inte sent för han messade när Idol-finalisterna hade sjungit första låten så det var bara att ge sej iväg men jag missade nog inte så mycket.
Rätt tjej vann enligt min åsikt men smaken är ju som baken även i musik, inte bara när det gäller julpryttel.

Åkte förbi huset jag pratat om tidigare och fick se att i ett litet fönster hängde två stjärnro och nedanför stod två ljusstakar men de kanske behöver ljus...

Nå... här är mitt bidrag för dagen.



Dessa hittade vi i svärsmors köksskåp,  det är salt- och pepparkar,  lite charmiga att ha på julbordet tycker till och med jag.

Imorgon är det lördag och mannen ska inte ut i skogen!?  Undrar om vi ska umgås? :D

Jag fortsätter anfalla...

Publicerad 2011-12-08 20:09:52 i Allmänt,

... er med bilder av julpynt från mitt hem. :o)

Denna stake hade jag i alla fall i garderoben.



Köpte den för några år sedan trävit men då var den så tråkig.



Annars knallar livet på... hoppas husaffär går i lås... jobbet börjar arta sej och vintern är äntligen här.

Vill ni se en stjärna...

Publicerad 2011-12-07 21:55:18 i Allmänt,

så se på...  min ytterdörr!



Gillar den skarpt,  fyndade den för 15 kr på Åsby trädgård i fredags så det är ingen katastrof om den skulle råka försvinna från ytterdörren.
Fast det är så lugnt här så jag skulle bli förvånad om den gör det.

Julpynt...

Publicerad 2011-12-06 09:48:42 i Allmänt,

... kan man ha olika smak och tycke om och överdåd har aldrig varit min melodi.
Nu är det ju underdåd rejält eftersom mina julsaker sprungit bort under flytten men när jag åker bussen på morgnarna  åker jag förbi ett hus som pyntat så det räcker för mej också.

I varje fönster hänger två stjärnor och så står det en ljusstake nedanför dem... i VARJE fönster och det är ganska många på det huset.
Ytterdörren är övertäckt med girlanger som blinkar och det är ljusslingor hit och dit i trädgården... jag blir alldeles matt!!
Men visst får man ha det så om man vill... tur vi är olika vi människor.

På jobbet har jag i alla fall min finaste stjärna,  en lila som jag hittade på Clas Ohlson.



Den matchar så fint med de fina små lila fåtöljerna jag fått ärva av pensionerad kollega.
Det är viktigt att ha det trivsamt på kontoret,  det känns ju som om jag är mer här än hemma och hemma är svårt att skapa trivsel i trängseln.

Njuter av...

Publicerad 2011-12-03 20:49:04 i Allmänt,

... att sitta hemma i soffan ikväll med ett glas rött, mätt efter god älggryta med Så mycket bättre på TV:n.

Torsdagen blev intensiv och kvällen riktigt nice med lite förfest i chefens svit på brukshotellet,  sedan jättegott julbord med underhållning av servitörerna, ungefär som Wallmans.
Cheeeze vad svettig jag var när jag kom till rummet framemot nattkröken efter mycket sjungande och dansande.
Vi lyckades till och med få igång långborden runt oss på våra nubbevisor. 

Åh vad jag sov underbart gott i min stora säng.
Ingen Olle som pep och kravlade på mej och ingen man som skrek AJ varje gång han vände sej. :o)



Men lite sällskap hade jag i alla fall, haha.  Skickade hem detta foto till mannen så han skulle se att jag var omhuldad i natten. ;o)
(Ni som har FB har ju sett min lilla skumtomte-följetong där.)

Bäst av allt är förstås hotellfrullen,  aldrig äter man väl frukost som då!
Mycket diskuterande och grupparbetande under fredagen, jättegod lunch med efterföljande promenad runt Skantzsjön... hade ingen aning om det är så fint där fast jag bor så nära!
När vi avslutade vid fyra-tiden åkte vi ner till Åsby trädgård innan vi åkte mot Västerås.

Väl hemma var det bara att svida om och piffa till sej,  ta lite vin med sej ner till expeditionen bredvid min port.
Där satt styrelsen för bostadsrättsföreningen och fritidskomittén och myste i stearinljusens sken och det var kul att träffa gamla kända ansikten och prata ifatt vad som hänt under de sex åren jag varit härifrån.
Vid 18.30 åkte vi ner till Varda för att äta julbord och naturligtvis proppade man i sej.

Halva gänget blev sittande kvar och andra halvan åkte hem efter några timmar och jag blev kluven... hade varit kul att fortsätta ut i natten men jag kände mej för sliten... nu är jag gammal när jag väljer bort en kul utekväll minsann!
Nå, det var nog tur i alla fall för jag vaknade vid sextiden imorse med lite skallebank, antagligen av de två nubbarna jag klämde i mej i kombo med vitt vin.
Meeen... det sov jag bort och och eftermiddagen tillbringade jag med dotter J på Erikslund, piuh vad mycket folk och varmt fast vi höll oss till de stora butikerna Nisses, IKEA och ICA Maxi.

Apropå mannens knä... han fick svar från röntgen i fredags.
Sjukgymnasten sa när hon undersökte att det var en förslitning som kommer med åldern och han har fått behandling för det under några veckor.
Men det visade sej att han har en spricka i menisken,  har jag aldrig hört talas om?
Vätskebildning vid muskelfästena också... undrar vad man gör åt sådana saker tro..?

Om en timme...

Publicerad 2011-12-01 13:34:33 i Allmänt,

... åker vi hela avdelningen till Skantzens Brukshotell i Hallstahammar för planeringsdagar med en övernattning.


(Bild lånad från deras hemsida)

Ska  bli skönt att komma iväg lite även om det i år bara blir några mil hemifrån.
Har aldrig varit där heller för den delen trots närheten till Västerås.

När jag kommer hem imorgon mot kvällningen hinner jag i princip bara kasta in väskan i hallen och gå vidare till nästa evenemang,  julbord med fritidskomittén och styrelsen för min bostadsrättsförening.
Trevligt det med tror jag! :o)

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela