TyraTok

Livet är ett äventyr!

Tråkig...

Publicerad 2011-12-14 21:02:44 i Allmänt,

... är vad jag är... får inte mycket inspiration att skriva något när man inte kommer utanför lägenehtens väggar.
Igår tittade jag lite på Malou på fyran men blev lätt irriterad på att man tycker att det är helt OK att små barn ska vara på dagis 8-9 timmar per dag för man är besatt av sitt jobb.

Men...  det är min åsikt,  folk är fria att göra vad dom vill...  jag tyckte det var den bästa tiden i livet när barnen var små,  jag fick mina tre tätt så jag var i princip hemma i fem år för jag valde att jobba kvällar och helg när de var små.

Nu ikväll åkte vi till IKEA och åt julbord och det var helt OK för 99 kr,  inget att klaga
på.  Inte mycket folk heller så det var tyst och lugnt i den enorma restaurangen!
Vi drog en snabb repa genom köpcentret också, hittade lite klappar till kottarna och jag hittade eventuellt en jcka jag kan tänka mej... brukar inte vela men nu ska jag tänka en natt. :o)

Imorgon jobb... vet att jag hade behövt gå dit idag men jag kände mej inte hundra pigg och jag vill inte äventyra julen genom att gå till jobbet för snabbt... nej, där går gränsen.
Imorgon får vi julbord till lunch på Stadshotellet och sedan har vi glöggmingel, ska bli
skojsigt!

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-12-14 23:03:52

Jag har hört lite negativt om Ikeas julbord men Du var alltså nöjd. Det såg i alla fall bra ut när jag var där senast även om jag inte tog det utan lax. Tar nästan alltid lax där.

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-12-15 17:44:28

Inspirationen tryter, du som jämnt håller på med en massa kul! Själv sitter jag här på rumpan, just nu är jag urless för det finns ingenstans att ta vägen när man går ut. Trots broddar och stavar så är ja på helspänn, vaggar fram som en anka och har ont i hela kroppen av att spänna mig. Nä nu får antingen all is försvinna så jag åter kan gå i skogen eller så får det bli vinter på riktigt.

Jag har inte smakat någon julmat i år, det blir inte förrän julaftonen, men ärligt så är det inte mycket på julbordet jag längtar efter, jo kanske en god vitlöksströmming!

Kram

Postat av: cygjhyu7

Publicerad 2011-12-20 00:46:47

xtg hyctfgh fcyjfygujgu

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela