TyraTok

Livet är ett äventyr!

Solen och blå himmel...

Publicerad 2013-07-18 08:58:54 i Allmänt,

... som de ska vara... ja, så är det denna vecka men det är ju synd att man inte har börjat sin semester än dårå.
 
Men den som väntar på något gott... imorgon kl 16.00 ska jag skutta ut härifrån efter en lång ensam eftermiddag och vara ledig en hel vecka!!
En vecka vi har tänkt tillbringa i husbilen på Öland om den kommer tillbaks hel och fin efter helgen, vi har nämligen hyrt ut den i fyra dagar.
Jag hyr inte gärna ut till okända men det här paret känner vi så jag är inte det minsta orolig.
 
Eftersom vi har ganska lite att göra mellan varven har jag roat mej med appar i luren... bland annat att göra fotocollage.
 
 
I helgen som var åkte vi en tur med husbilen till Nora och la oss på en fin camping.
Årets första dopp blev avklarat fast det tog tid att komma i... kan inte ha varit 21 grader i det vattnet inte men jag vägrade komma tillbaks till hsubilen och erkänna mej besegrad av kallt vatten.
Lustigt nog upptäckte vi när paret i husbilen bakom oss började fråga lite om Sherry att vi låg omringade av folk från Surahammar.
Tyvärr var Sherrys mage i olag så vi ville inte gå in till den lilla citykärnan med henne på kvällen men vi satt utanför husbilen och tittade in på fotbollen på TV:n istället.
 
 
Dessutom simmade hon för första gången och det missade jag.
Mannen gick iväg med henne och hittade ett ställe hon kunde bada på och då hade hon ramlat i från en berghäll.
Så vi gick tillbaks dit för jag ville se men då skulle hon minsanna inte simma inte hur vi än kastade pinnar och lockade.
När vi sedan stod vända från vattnet för att mannen fick telefonsamtal... ja då hoppade hon i och simmade för fullt men jag hann i alla fall fota. :)
 
 
Annars inget nytt under solen...  bara en förhoppning om att någon snart ska köpa vår gamla husbil.
Det ringer mycket folk... ett fenomen är att det ringer karlar och ställer tusen frågor och sedan ska prata med lilla frun för att komma och titta... och aldrig mer hör av sej.
Har dom Blocket som en kontaktsida eller??

Kommentarer

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2013-07-18 10:55:32

Oh, ska ni åka till Öland, vi var där för några år sedan, vid norra udden i september, det var helt underbart! Det vill jag uppleva igen, vi åkte ju förstås runt på ön så man fick se mycket vackert. Ni får säkert fint väder det brukar ju vara det ute i skärgårdarna. Annars är det väl fruntimmersveckan som börjar med Fredrik idag?
Kramen
Jo förresten, Blinka är mycket omhändertagande, hennes moderskänslor väcks vid varje litet pip från korgen, då trycker hon ner hela sitt huvud o kollar så alla mår bra! Detta tillåter Astrid, hon litar helt på Blinka, men idag kommer det en stor vit sak hit, Aston, bonusdotterns burdusa hund, vi får se hur det går, men vi har flyttat bebisarna till en av garderoberna i vårt sovrum så de får chansen att vara ifred.

Postat av: Inga M

Publicerad 2013-09-05 06:14:31

Hundar och vatten är en historia för sig. Vi har och har haft hundar av olika slag. Taxen Oskar gillar vatten och häver sig gärna i, men inte stövaren Jazz. Lille dunkerstövaren Hej vet vi inte än, men inget stort intresse. Du ser ut att ha haft en fin sommar när jag läser igenom din blogg. Mycket natur och stuga och camping som vanligt.
Ha det gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela