TyraTok

Livet är ett äventyr!

Man ångar på...

Publicerad 2013-06-27 14:08:31 i Allmänt,

... och har jobbat fyra dagar denna vecka.
Förkylningen är inte helt borta men febern tack och lov!
 
Midsommar firades lugnt och fint i stugan med , hund, dotter och hennes fästman, sonen, broder samt exmannen med familj.
Min egen lilla familj,  i alla fall sambo och katter stannade hemma för jag lyckades smitta ner mannen med min förkylning så han ville inte åka.
Erbjöd mej (motvilligt) att stanna hemma men det ville han inte och han låg inte för ankare så mycket utan stack iväg till fiskesjön då och då i alla fall.
Uppenbarligen var det inte han som smittade mej från början.
 
Har varit lite trött på kvällarna och mest suttit hemma och häckat, försökt knåpa ihop lite smycken till helgens försäljning men i måndags ringde Ö och bjöd med oss på en tur i Buicken till Westerqvarn där det är bilträff varje måndag.
Tyvärr blev det regn men vi satt inne och käkade tacobuffé och drack gott vin så det gick an. :)
 
Ikväll blir det lite Cityfestival med kollega före hemfärd,  så trevligt!
 
 
En så här vacker syn mötte mej när jag klev ut på altanen häromkvällen,  man fick nästan en uppenbarelse när man tittade mot gäststugan! :)
 
 

En resa till staden...

Publicerad 2013-06-19 23:06:42 i Allmänt,

... i måndags förmiddag med besök på min vårdcentral och jag fick träffa en trevlig engelsman som lyssnade, kände och lyste och sedan skickade mej till labbet.
Snabbsänkan var förhöjd och med tanke på hur jag lät och min huvudvärk fick jag diagnosen bihåleinflammation.
Med Nasonex och Kåvepenin åkte jag hem fyrahundra kronor fattigare men med ett hopp om bättring! 
 
Nu är det onsdagkväll och jag känner för första kvällen på elva dagar ingen feber!
Har rört mej rätt mycket på eftermiddagen för att testa måendet och banne mej ska jag ta mej en tur till jobbet imorgon tror jag bestämt! :)
 
 

Den biter sej fast...

Publicerad 2013-06-15 22:12:25 i Allmänt,

...denna envisa förkylning med vidhängande feber. 
Jag som lätt blir rastlös gillar inte känslan av att inte orka göra något!
Vandrar nåt varv i trädgården då och då och sitter ute lite på altanen om det är en fin kväll men jag hostar, hackar och snyter så vi har snart inte en pappersbit kvar i hela huset. Dessutom ger sej inte febern, kan inte sova på nätterna trots tablettknaprande... Tror jag blir galen snart!!
 
 
Sherry blir dessutom uttråkad som tusan av mej, längtar nog tillbaks till sina vänner i norr. :)
 
 

På paddan...

Publicerad 2013-06-11 11:39:15 i Allmänt,

...ska jag nu skriva ett inlägg och då blir det kort, får inte det trådlösa tangentbordet att funka. 
Tänkte skriva ett långt inlägg om resan till norr men det får vänta för jag kom hem med en förkylning på G och det var förkylningen från det berömda helvetet.
Fast mannen, som blev sjuk på resan upp säger att det förkylningen från Afrika som bildoktorn drog hem och smittade honom med... egentligen spelar det ingen roll var den kom ifrån men jag har inte varit så här sjuk sen jag hade vattkopporna för ca tjugo år sedan... Möjligen flunsan för tio år sedan.
 
Naturligtvis kom det just under denna vecka som är min värsta på hela året med betygsarbete till skolorna och jag tycker synd om min kollega U som fått göra mitt jobb förra veckan när jag reste och nu får fortsätta!
 
 
Som tur var hann jag få ner det mesta av de plantor jag fick av min stor-odlande dotter i norr på vägen hem innan jag däckade totalt i soffa i söndagskväll!
 

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela