TyraTok

Livet är ett äventyr!

Mer snö... jag vill ha mer snö!

Publicerad 2007-11-13 22:41:38 i Allmänt,

Ja, jag vet, jag är ganska ensam om att vilja det men jag tjatar vidare om att det blir ljusare, man blir inte lika blöt om skor och strumpor och halkar inte lika mycket, så det så!

Imorse när jag åkte hemifrån strax före fem var det glasgata kändes det som, tur det är rak fin väg. Ska bara önska mej ett mörkerseende av tomten i år så går det ännu bättre. Jag är ju en platespotter, så jag antar att jag missar massor i mörkret...
Kom 10 minuter för sent för jag skjutsade dotter J till sitt jobb, men som den tornado man är... t o m så tidigt, så hann jag med alla förberedelser innan öppning. ;o)

Hade mina egna grupper i bassängen idag, såååå roligt jobb att vara babysimsinstruktör!!
Innan jag gick hem fick jag extratid IGEN! Tänk vilken lön jag får till jul!! *överlycklig*
Istället för mina ynkliga tre timmar jag skulle jobbat så fick jag 6 timmar till.   Tack N och L!

När jag kom hem slevade jag i mej lite tomtegröt och så åkte vi och kollade på ett hus, men det var för mycket vischan. Där skulle jag få lappsjuka i längden, vill bo närmare en tätort. Fast jag är lite kluven, vill ju ha lugn och ro men kanske inte så lugnt, då kan jag ju åka till stugan.

Tänkte sen ta mej en 40-minutersprommis med Teq, men det gjorde vi ju igår och förrgår vilket  känns i höften och foten så jag törnade in på soffan någon timme istället. Väldigt konstruktivt, men jag kan ju inte somna tidigt bara för att jag ska upp tidigt, det hör inte till min natur.
Sådana tupplurar gör att jag blir ganska överaktiv på kvällen. Jag har t ex decoupagat lite lådor så jag ska ha ordning i fina lådor i sekretären. Präktigt värre,  blir influerad av Äntligen hemma och alla andra inredningsprogram som jag älskar att titta på.
Katten var hem en sväng men tyckte väl vi var tråkiga som inte hade så god mat hemma åt honom så han återvände strax före 18 till sin egen lilla butik. Den lille lyxkillen!

                                                                                                        

Nu ska jag slita lite i garderoben och testa om jag krympit i något lämpligt till begravningen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela