TyraTok

Livet är ett äventyr!

Transportsträcka

Publicerad 2007-11-11 23:01:19 i Allmänt,

Tja, vad ska man säga?!
 
Hade stora planer för min lediga helg. Lördagmorgonen blev ett stort trauma... jag vaknade med pannknack efter min rödvinskväll. Hörde hur en hund gnällde och klev ur sängen, stoppade mina kalla fossingar i tofflorna, hasade mej ut i köket och trevade efter alvedon, sedan vidare ut i vardagsrummet. Det skulle jag inte gjort. Eller ja... förr eller senare var det ju bara att fejsa det.
Magsjuka hundar är inte roligt´!!!  Det var bara att  släppa ut dem i trädgården och börja skura. YEAK! 
Upptäckte medan jag höll andan och svabbade att jag inte mådde så bra själv i magen men jag tänkte att det är det billiga rödtjutet från Deutschland som spökar.
Nå, en halvliter mjölk och tre koppar kaffe senare svischade jag ut genom dörren med kopplen i höggsta hugg. Fick vända in och ta en sittning... ut igen och kopplade upp hundarna. Jisses vad halt det var. Den där lilla duracell-kaninen har ju aldrig lärt sej gå fot utan sätter fart med nosen i backen. Det var bara att åka med, tvärförbannad! Hasade runt kvarteret och så hem igen för nästa sittning.
Insåg att jag inte skulle få gå på våra lokala lilla marknad i centrum som planerat.
Bytte plats mellan soffan och datorn hela eftermiddagen, lyckades springa genom Willys och på kvällen kokade jag lite tortellini. Överlycklig att det stannade kvar så fortsatte jag ivrigt med kokosboll, lakrits och så lite popcorn, som absolut inte jag hade lagt i vår korg när vi handlade.
Sköljde ner allt med Cola Zero och i glädjen att det gick så bra tog jag två kokosbollar till!
Tänkte att eftersom jag simmat 600 meter efter jobbet i fredags så kunde jag unna mej... hahaha... är såå duktig på att lura mej själv.
Fast jag har fortfarande inte gått upp de fyra kilon som jag lyckats pina ner under tidiga hösten.

Söndagen... hmmm...
Vaknade 10.40, så kan det bli när huset är tomt och tyst. Halva da´n väck.
Frukost framför datorn, jag spelar på King.com för närvarande, hatar att dom har så roliga spel. Magen i ordning, alltså var det rätt medicin att vräka i sej allt gott på lördagkvällen!
Föll till föga för Tequilas bedjande promenadblickar, evighetsmaskinen hade fått följa med ut  skogen tydligen.
Promenerade i alla fall 40 minuter så gott det gick. Teq  är ju en gammal uppfostrad fin hund så hon drar inte men stannar för att nosa bakom en utan att man märker det så några gånger höll jag på att göra en repris av förra vinterns bragd.  Vill INTE sitta med foten i högläge denna vinter också.
Annars har jag inte lyckats med mer än att rensa lite bland gamla papper... vem behöver teleräkningar från 95?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela