TyraTok

Livet är ett äventyr!

Undanflykt

Publicerad 2008-03-14 09:20:00 i Allmänt,

Nämen ser man på fan, inte har jag vägt mej på hela veckan...

Däremot tog jag fram måttbandet en morgon och det hade inte hänt något alls med bilringen. Kanske därför jag instinktivt inte vägt mej... och killarna på gymmet säger att jag kommer att gå upp i vikt eftersom jag ökar min muskelmassa nu när jag ääääntligen tränar något sånär regelbundet.

Ska börja promenera mycket mer än jag gör, måste få in rutin på det med, ska ner åtta kilo till midsommar, så är det bara!

Sprang just runt här som en sönderstressad iller och undrade hur fasen jag skulle hinna till jobbet i tid, mannen ska skjutsa in mej för jag ska ju ut ikväll, och han låg kvar i sängen och trynade.
Men så insåg jag helt plötsligt att jag hade tänkt fel... en hel timme fel... puuuh, vad skönt det blev att hinna äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro!

Jag tror att jag faktiskt håller på att bli lite vettig när det gäller morgnarna.
Förr klev jag upp i absolut sista sekunden, käkade aldrig frukost och fick blåköra till jobbet.
Stackars ungar när dom var små... snacka om race på morgnarna och då hade man en effektiv kotte och två som bara satt och tittade på kläderna.  Gissa om man höll på bita sönder tänderna när käkarna satt ihop som med superlin i ren frustration.
Nu behöver jag bara ta hand om mej själv... och i dimman imorse hörde jag sonen rumstera vid sjudraget, vad skönt att inte behöva gå upp och väcka och tjata, som förr.
Jag är ju van att bara ta hand om mej själv sen tre år.
Inte ens hundarna behöver jag bry mej om på morgnarna för det är mannens syssla... lite bortskämd är jag faktiskt.

Nä... nu ska jag dyka in med knoppen före i garderoben och välja ut jeans som jag kommer i, ja det är ju bara två par att välja på... och så något piffigt på överdelen som täcker ringen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela