TyraTok

Livet är ett äventyr!

Bra måndag ändå

Publicerad 2008-05-26 23:05:48 i Allmänt,

Efter en rask, och då menar jag rask, promenad från stationen till jobbet var jag varm som en kamin.
Hela cafét var fyllt med blå tröjor, såg ut som om vi hade möte, eller APT som det numer så fint heter... men vi skulle vara fyra stycken där, och nere i kassan tre stycken blåtröjor.
Gissa om vi har fått leta jobb idag!?
Känns som vi var mer personal än kunder ett tag.

Jag har nog mest fikat, kollat schema och snackat strunt hela dagen, utom när Berith kom och hämtade mej för en häpnadsväckande diskussion med en dam som nog måste vara det snålaste som går i ett par skor.
Och trots att hon till slut fick en rätt bra deal var hon inte nöjd... måste vara jobbigt att klaga på 80 kr, utslaget på ett helt år... inte ens 50 öre om dagen alltså och då fick hon tre frimånader!
Tur att alla är olika...

Sen kom det bud om att T från gymmet var i huset och det vart rusning neråt.
Hon födde liksom en dotter 8.30 igår morse och nu var dom där!!  Hon såg ut som om hon skulle jobba, helt fräsch fast hon sa att hon sovit rätt lite, ja jisses, och den lilla, helt otippade dottern låg i stolen och snusade så fint.
Hon hade fortfarande inte hämtat sej från chocken över att få en dotter för det är en pojkdominerad släkt.
Men guuuud så sugen man blir när man tar i dom små händerna och dom kramar ens finger... ujuj,   man får vänta på barnbarn istället.

Väl hemma ringde telefonen och jag tänkte inte svara först för det var dolt nummer och då brukar det vara envisa försäljare men till slut tog jag luren.
Det var från rekryteringscenter, en väldigt trevlig dam som undrade om jag fortfarande var intresserad av att byta jobb!
Kan inte förnekas, svarade jag och inom en vecka ska jag bli kallad till en intervju, men jag tänker inte ha några förhoppningar...  man har ju konkurrens av några till så det är bara att flyta med och se vad som händer.

Seansen var spännande även om inte jag fick något meddelande. Måste ta med dotter J nästa gång, sist hon var med kom ju min mor och hon ville ju att vi skulle fortsätta söka tillsammans, så det är väl det vi ska göra till hösten.
Jag vet ju att dotter D också vill med så vi får ta en familjestund.

Nu är det nattadags för imorgon är det uppstigning 4.30 och efter arbetsdagens slut 14.00 är det marsch ner till staden för nåt möte på Congressen som är obligatoriskt och sen vidare promenad ner till Elba-kajen för fika och sedan båtfärd för grillning på Elba för dom som vill.
Får se om man vill...

Kommentarer

Postat av: Ann

Publicerad 2008-05-27 05:12:43

Morning!
Ja det giuck ju bra till slut med glas och teveappareter iallafall! :)) Idag ska det målas...i morgon ska fondväggen förhoppningsvis tapetseras...golvet in på torsdag och möbler på fredag...sen så!

Postat av: Paula

Publicerad 2008-05-27 15:29:44

Va spännande med jobbintervju! Jag lovar hålla tummarna! Har du lyckats få till en magnetröntgen? Snälla, berätta hur det går för dig! Är det på Falu ortoped du går?
Jag får ta en funderare nu hur jag ska göra, måste ta flyttsvängen innan jag har energi att fortsätta med foteländet.
Ha de!

Postat av: Kattis

Publicerad 2008-05-27 21:07:15

Hallå i stugan.
Det är kul att läsa din blogg. Måste bli noggrannare på det. Ibland hinner man bara svara på kommentarer, men då missar man ju allt trevligt alla skriver. Bättring.
Ha det gott!

Postat av: Åsa

Publicerad 2008-05-27 21:39:44

Hoppas att jobbintervjun "ger någonting", det kan ju kanske vara positivt med nytt jobb..?!
Ha dé!

Postat av: TT

Publicerad 2008-05-27 22:57:39

Men så glad jag blev nu när jag klev in här... tack för alla positiva kommentarer! :o)

Postat av: Petra

Publicerad 2008-05-27 23:33:39

Haha det var så coolt att det var ett äkta romerskt bad så jag tänkte jag skulle skicka det ;) Hoppas badet står kvar? KRAAAAAAAAAAM

Postat av: Berith

Publicerad 2008-05-28 08:05:47

Gud så spännande med jobbintervju. Törs man fråga var det är nånstans?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela