TyraTok

Livet är ett äventyr!

Cyklat som en tok

Publicerad 2008-05-23 23:03:32 i Allmänt,

Jag sov väldigt illa inatt, trodde ideligen att jag hade försovit mej och det är ju typiskt bara för att man ska öppna tidigt på jobbet tror jag.
Det vore ju en katastrof att missa det, har hänt mej två gånger på åtta år. Fast en gång hade jag tänkt helt fel när jag ställde klockan ska sägas till mitt försvar.
Vaknade dessutom av ljud inatt och var tvungen att gå upp och kolla att ingen stal bilen med släpkärra. Den brukar ju stå inne på nätterna men nu fick den inte plats, min trogna dieselpärla.

Nå, mannen skulle till huvudstaden och hämta några tunnor diesel så vi var båda uppe 4.30, ovanligt, och han släppte av mej på vägen.
Händelselös morgon på jobbet, som vanligt numera, så tråkigt att jag till och med lovade att haka på spinningpasset vid lunchdags! 
Ångrade mej innan jag hade avslutat meningen men då var det för sent att backa, envis är jag.

Drog i mej min Allevo-tetra innan och räknade med att  få bli nedburen på bår efter tokcyklingen men det gick förvånansvärt bra, fast jag  inte har varit på ett pass på två år tror jag.
Nu stod jag inte upp i värsta backarna heller för den delen men annars hängde jag med.
Jag tyckte nästan... men bara nästan, att det var roligt!
Men jag gillar inte riktigt att kunderna på vägen ut hurtfriskt talar om att man kämpade på bra...  men det är ju smällar man får ta om man jobbar och tränar på samma ställe.

Efter spinningen hade jag en timme kvar att jobba och den timmen gick segt.
Men mannen kom vid två och jag fick åka hem, eller först var vi in på ÖB och handlade lite, sen la jag mej direkt i soffan och slumrade.
Vaknade av att mobilen ringde låååångt borta. Det var min gamle väninna C som berättade att hon hade odlat för mycket tomater - i år igen!
Varje vår åker jag ut till hennes mysiga lilla torp och botaniserar i det fina växthuset, fikar och snackar, och när jag ska hem får jag knappt plats i bilen själv, för den är full av plantor. Underbart med såna vänner!!
Nu har hon ju dessutom en valp som jag skulle hälsat på för länge sen men man jobbar fasen för mycket, speciellt sen jag gick upp på heltid.
Men men... money talks...

Annars har kvällen varit tråkig för mannen har sovit i soffan hela kvällen, visserligen förståeligt så som han farit runt idag, men jag ville ha någon att prata med.
Kvällen har också varit dyster för att någon annan har fått ta skit för mina åsikter, och det är jag väldigt ledsen för, så jag har inte haft någon energi att göra något nyttigt eller vettigt eller ens smycken, och jag kommer inte att sova gott inatt heller...

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2008-05-24 09:48:45

Hoppas din natt trots allt blev bra!! Det är mycket i luften just nu TT och allt tyder på att nästkommande tre dar blir turbulenta! Hälsning från ovan ;)Hälsa dotter J.
Styrkekramar till dig o henne

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-05-25 19:52:36

Men gud vad har hänt :S ??? Hoppas det löser sig kära Titti. KRAM

Postat av: TT

Publicerad 2008-05-25 22:39:41

Tack raringar!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela