TyraTok

Livet är ett äventyr!

Kallt!!

Publicerad 2008-11-20 09:29:31 i Allmänt,

Klev upp 6.15 för att hinna duscha och något sånär få håret torrt, så inte lilla knoppen fryser bort!

Sedär, jag har redan börjat rimma!
Fast jag rimmar inte på alla paket, bara något enstaka då och då, men målet inför varje jul är fler rim, tyvärr räcker aldrig tiden och fantasin till.

Irrade runt och fundrade vad man ska ha på sej nu när kylan slagit till, minus 4 grader hade vi.
Provade tights och klänning så jag skulle kunna ha överdragsbyxor, men efter en snabb blick i spegeln insåg jag att om ca -5 kg kanske jag kan klä mej så.
Klämde ner min blekfeta lekamen i tights och jeans, cheeezuz vad trångt det blev men nöden har ingen lag.
Mitt lilla krypin på jobbet är inte alltför varmt så det lär behövas, kände mej så varm och go igår med långkalsonger under.

Startade tyvärr lite för sen hemifrån för jag hamnade i rejäl morgonrusning, jisses vad med bilar som skulle in på Hamnvägen, jag kom till och med lite försent, några minuter över åtta.
Telefontiden börjar ju åtta och jag har som mål att vara inloggad då, men imorse sprack det lite.
När jag väl var här var det bara att knalla tre trappor upp för att kvittera ut ny nyckel till korridor och kontor, Stadshuset ska ju öka sin säkerhet och det kan nog vara bra.

Nu väntar jag på fikat... igen!
Nu är det ju inte så att jag bara fikar och äter hela dagarna, men jag kan inte förneka att det är mina höjdpunkter! ;o)

Kommentarer

Postat av: anne

Publicerad 2008-11-20 19:49:53

Har du sett dessa vadderade överdragskjolar som säljs på typ Naturkompaniet? Lätta att svepa om sig och faktiskt är de riktigt snygga.



Jobbar du på Västerås stadshus nu?

Postat av: anne

Publicerad 2008-11-20 20:10:15

Hmm.. Träffade en av mina allra käraste vänner i Västerås häromdagen. Hennes fd man jobbar på stadshuset och ska visst ha gjort sig känd som stadshusets argaste man... Inte vet jag, jag har alltid gillat honom och många gånger identifierat mig med honom. Men arg kan han ju vara ändå.

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-11-20 21:18:20

Anne, måste kolla in kjolarna, kan vara nåt!



Arga män verkar det finnas gott om i det huset, det kom in en udda typ på mitt rum en dag och ville låna min telefon, dom andra varnade mej för honom,haha.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela