TyraTok

Livet är ett äventyr!

Vitvarans dag...

Publicerad 2008-10-19 15:33:05 i Allmänt,

...vart det idag minsann!

Igårkväll ringde exmannen och undrade om vi var intresserade av att ha deras frysskåp.
Det var inget fel på det men dom hade bytt ut både kyl och frys och det passar oss bra eftersom jag lyckades paja vår frysbox genom att dra ur kontakten förra julen.
Tyckte ju att jag ville ha adventsljusstaken lysande och insåg inte att det var frysen jag stängde av... hmmm... luktade inte gott i den boxen när mannen senare skulle lägga ner något i den.
Skönt dessutom med ett skåp, för när man är så här kort som jag så når man fasen inte ner till botten på den stora boxen utan risk för att trilla ner.
Med lite otur kanske locket ramlar ner och så blir man liggandes i boxen...

Nå, vi tutade in till staden med släpkärran, det enda dom ville ha i utbyte var hjälp med bortfraktande av det gamla kylskåpet och det fixade mannen och exmannen medans jag satt med lilla J och kollade på katten Gustaf.
Lilla T vaknade också och var lika charmig som vanligt.

När vi kom hem värmde vi pastagratäng från i går och då kom hyresvärden hojtande att vi skulle stänga in hundarna och sen kom han och C upp med en ny spis!!
Som vi önskat oss denna spis... mannen röt i nu i veckan när den andra hyresgästen fick ny kyl/frys och det hjälpte tydligen.
Den gamla spisen stormkokade allt oavsett vilken värme man hade på plattan så det här ska bli ett lyft.
Inte var det någon glad min han hade, gamle B, men är man hyresvärd måste man ju hålla en viss standard i lägenheterna, så är det ju bara.

Nu, lite kaffe och sedan färd in till staden igen för att lyssna på A och "hennes"  kör.
Jag har inte varit i Mikaelikyrkan sedan jag var liten och gick i scouterna, tror jag.  Minns att jag var fanbärare en gång och det var nervigt värre.

Kommentarer

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2008-10-19 17:14:41

Hej o tack för titten in till mig!

Har försökt komma in här tidigare idag också men inte funkat att lämna kommentarer....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela