TyraTok

Livet är ett äventyr!

Trevliga trafikanter...

Publicerad 2009-11-04 08:32:24 i Allmänt,

... tre morgnar på raken! Börjar fundera på om det beror på att man ser så himla frusen ut som bilisterna stannar på löpande band när man närmar sej övergångarna. För det är ju inte ens riktiga övergångsställen där jag går över. Nå, trevligt är det att slippa stå och trampa medan bil efter bil susar förbi och man hör klockorna i stadshustornet slår åtta. Då ska jag ju sitta på min stol och vara inloggad för telefontid fram till 12.00.

Vad konstigt... nu när jag skulle göra fet stil har jag ingen verktygslist ovanför textrutan... vem har tagit den?

I vår dagsblaska VLT skrev en karl en insändare där han ondgjorde sej över att ICA gjorde sej lustiga över och drev med handikappade, och han skulle minsann överväga om han ens skulle vara kvar som kund. Praktikanten Jerry var inte något att använda i en reklamfilm och driva med. Jag reagerade starkt och tyckte verkligen att han var ute och cyklade, snarare var det han som visade sina egna fördomar och okunnighet. Som vanligt skrev jag inget svar utan satt bara och mumlade vid köksbordet men nu har han fått svar på tal av en dam som skrev precis som jag tänkte och även av ICA:s marknadschef. Ha! säger jag och njuter av att fler tänker som mej. :D

Kommentarer

Postat av: åsa

Publicerad 2009-11-04 14:12:31

Tänk, jag tycker att ICA:s reklam är jättebra och jag tror, att de som reagerar negativt är de som är fulla med fördomar..

(Förresten...är jätteglad för er skull att ni "fick lägenheten"..)

Ha dé!/Kram

Postat av: anne

Publicerad 2009-11-04 19:24:06

Precis! Det är sina egna fördomar och sitt inskränkta sinne man avslöjar om man gör som insändaren!

Postat av: Inga M

Publicerad 2009-11-06 06:44:49

Den här reklamen driver ju med våra fördomar om handikappade! Jag har jobbat med förståndshandikappade i 15 år av mitt liv och jag tycker den är himla kul. Skulle tro att de som själva är handikappade också skrattar gott.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela