TyraTok

Livet är ett äventyr!

Man kan inte stå still...

Publicerad 2010-07-03 01:18:21 i Allmänt,



... när Hoffmaestro uppträder...

Jag har bara hört dem på radio men det här var star-class... hur bra som helst, man kunde inte stå stilla. Eller... JAG kunde inte stå stilla... som vanligt.

Men... så blir man så orolig när man ser en grabb klättra upp i en stolpe och balansera... mamma forever! :o)



Trevliger kväll vart det i alla fall... cyklade hem och sov middag till 19.00... hann precis koka lite pasta och steka vitlökskorv, ta ett glas vin... kleta på lite partyfejs och cykla ner, möta upp A och ta ett glas vin i Cirkus tält.
Sen anslöt väninna C och vi drack lite till innan vi gick ner till Fiskartorget och betalade hela 20 kr för detta eminenta uppträdande.

Mycket gammalt partyfolk stötte jag ihop med och insåg att jag numera är en stenstod... fast jag trivs med det men visst är det lite pirr när man stöter ihop med en gammal flirt... men inte mer än det.
Jag var singel, självvald enastående mamma i många år innan jag mötte denna man och har haft mycket kul, jobbat på krogar och haft VIP-kort samt ett stort umgänge... men nu känner jag mej mest som en trött tant... lite kul att när man väl går ut är man ihågkommen... och får lite flirtar fortfarande. :o)

Och jag är glad att jag har vänner som tar för givet att jag hänger på när dom vill ut på nåt roligt!

Kommentarer

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2010-07-03 04:59:38

Morning! Jag klev upp strax efter att du gjort ditt inlägg här ser jag, fniss! Förbenade kramper i benen! Och sen måste ju mageländet vakna också...

Har läst ikapp en hel del hos dig! Härlig läsning o fina bilder! Mycket musik i dina öron ett tag! Tänk att få komma till Allsången...det närmsta jag kommit den är när vi för flera år sedan åkte med Finlandsfärjan och hörde musiken från Skansen...

Kramen!

Ragnvi

Postat av: Selma

Publicerad 2010-07-03 08:01:58

Kul. Både med gamla flirtar och med Hoffmaestro. Jag tycker inte man kan stå still en när det kommer ur datorn.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela