TyraTok

Livet är ett äventyr!

Idag känns det bättre...

Publicerad 2010-06-08 08:52:05 i Allmänt,

... både vad gäller min lilla huvudknopp och med bilarna.

Igår gick jag hem efter lunch och då hade mannen städat upp i bägge bilarna och haft två polisdamer på besök.
När han ringde 114 14 blev han nummer 115 i kö, väldigt tröttsamt,  så då ringde han en polis han känner ute i vidderna och fick via den vägen dit en bil på fem minuter!
Dom tog hand om en kniv, ett verktyg som tjuvjävlarna kraschat sidorutan på husbilen med och ett par solglasögon dom tappat.

Sedan hade bärgaren kommit för att ta Audin till Möller bil för idioterna hade hittat en gammal servicenyckel till en Peugot vi hade för länge sedan,  och kört in den i tändningslåset på bilen så den gick inte att få ut.
Men killen från bärgningsfirman hade bra verktyg och lyckades pilla ut den så vi kunde köra bilen till verkstaden för beställning av nya dörrlås och tändningslås.
Tvåtusen i självrisk, hurra! :(
Vilken tur att dom inte lyckats ta någon stereo!

Husbilen körde mannen ut till kompis E där den stått hela vintern och på den har vi ingen glasförsäkring så han började titta på skrotarnas hemsidor efter en begagna sidoruta men då sa E att hans kompis som har en bilglasfirma säkert skulle kunna fixa detta för han har fått låna vår bil en hel del, vi får se...
Däremot måste jag ringa Folksam och höra vad jag har för försäkring på husbilen för den är 200 kr dyrare/månad än förra sommaren och då trodde jag att den åtminstonde är halvförsäkrad!

I husbilen hade mannen hittat en massa små zip-påsar och trott att det var mina pärlpåsar men det är det inte så det måste dom också ha tappat när dom bröt upp dörren till toa-utrymmet, som för övrigt inte ens var låst!
Undrar vad dom skulle ha i dessa små plastpåsar troooo!!
Konstigt nog var dom inte intresserade av öl-lådan men det tyder väl på att dom vart störda eftersom dom lämnat så mycket spår efter sej, och jag vaknade igårnatt av att det var skrik och gap utanför sovrumsfönstret och där är bara gräsmatta så där är oftast tyst och lugnt.
En granne sa dessutom att det hade varit en fem-sex polisbilar vid parkeringen mitt i natten så det kanske har ett samband.

Nå, nu är det en ny solig dag, bara att jobba på!

Kommentarer

Postat av: Berith

Publicerad 2010-06-08 09:21:13

Det är då väl själv fan vad ni råkat ut för! Tvi tusan säger jag... De måste ju ha varit drogpåverkade med tanke på zip-påsarna de tappat. Vilka jäkla rötägg...

Hoppas resten av veckan blir trevligare!

Kramen

Postat av: Selma

Publicerad 2010-06-08 11:38:07

Man kan misstänka ett samband, det kan man absolut.

Postat av: E

Publicerad 2010-06-08 11:52:30

Världen är verkligen alldeles överfull med idioter numera. Jag blir så ilsk! Hoppas allt är bra trots allt, solen skiner ju åtminstone.

Postat av: mia

Publicerad 2010-06-08 19:26:56

=)

Postat av: anne

Publicerad 2010-06-08 20:32:54

Hoppas ni kan få den där historien avklarad snart. ett himla skit var det allt.

Postat av: åsa

Publicerad 2010-06-08 20:52:58

Så jäkla onödigt gjort och fy sjutton för att behöva punga ut med så mycket pengar!

Ha dé!

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-06-09 06:49:11

Nej va tråkigt!! Så meningslöst med denna förstörelse! Hoppas att det går snabbt och billigt att laga, goda vänner är guld värda i såna här lägen.

Sen finns det ett tips för att snabbt få ut poliser på plats; man ringer och säger att man hittat en varg som verkar tjuvskjuten, då kommer de väldigt kvickt. Åtminstone fungerar det så här ute i glesbygden, dit polisen inte gärna reser annars.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela