TyraTok

Livet är ett äventyr!

Kvinnodagen...

Publicerad 2010-03-08 09:22:37 i Allmänt,

...hmm...  den firar jag med att känna mej som en urvriden disktrasa i 90-årsåldern, storslaget värre!

images/uploads/koket/pastellrosatrasor_2.jpglånad bild från Broarne inredning)


Mannen trodde igår att han skulle få en sömnlös natt efter allt skottande men han snarkade så fint i soffan efter ett varmt bad och en whiskey.
Efter ett tag flyttade han sej in i sovrummet och när jag tio minuter senare kom in låg han mitt på sängen och snarkade så det dånade.

Jag försökte kravla mej in på min sida men de ynka centimetrarna räckte inte till att hitta någon bra sovställning för min värkande kropp så jag gick upp igen.
Tog ett glas rött för jag tänkte att det skulle mjuka upp och få mej att somna.
Tittade lite på spökjakten i England, Hemsökta hus och när jag hörde att mannen vände på sej inne i sängen fick jag äntligen plats och kunde bulla upp med kuddar så jag halvsatt och faktiskt så somnade jag.

En liten stund i alla fall för rätt som det var satt en kurrande liten katt på min bröstkorg... puh... och hon var inte intresserad av att flytta sej, haha.
Uppenbarligen somnade jag ifrån henne till slut men när klockan ringde kvart i sju var det inte nådigt att krångla sej ur bingen för att inte tala om att klä på sej... vilken livsuppgift!

Väl på jobbet tog jag hand om posten men det var inte lätt att lyfta armarna och få upp de lätta vita arken till rätt postfack... tror jag går hem efter lunch och firar min kvinnodag i soffan!

Sedan ska jag nog börja kolla efter en bredare säng, 160 är uppenbarligen inte nog för oss. ;o)

Kommentarer

Postat av: Inga M

Publicerad 2010-03-08 14:44:52

160 är ju bara två 80-sängar egentligen. Inte så mycket att hurra för när man kommer upp i väl fullvuxen ålder i alla bemärkelser. Satsa på elevatorsäng, det är kanon!

Postat av: Madeleine

Publicerad 2010-03-08 15:16:02

Det var inte stor säng, fixa en större :) Inte roligt när nån snarkar så man inte kan sova, förstår att du går hem efter lunch. Kram Madde

Postat av: Ia

Publicerad 2010-03-08 16:45:39

Vi kan köra ett byte när snön smält...jag har två 90 cm resårsängar...bättre begagnade men inte dåliga ;) Men...de står i torpet :P

Postat av: åsa

Publicerad 2010-03-08 16:46:00

Ja, du ser..

När man är "nykär" kan en 160-säng kännas som en hel ocean, men efter ett tag så....

Förstår att du har ont idag, att skotta snö, det tar på krafterna och snacka om att man kan få träningsvärk, nu får man hoppas att det är slut på den vita varan ovanfrån, för fy sjutton va less jag är på snö.. Fast idag har det sjunkit ihop rejält efter det strålande vädret..

Ha dé!

Postat av: Mia

Publicerad 2010-03-08 20:36:40

Stackars ömmande muskler... idag hoppas jag de fått ta det riktigt lugnt.

Postat av: Selma

Publicerad 2010-03-09 07:20:48

Den där tyngden på bröstet som kommer sig av parkerad katt tror jag att det är svårt att fixa på en sängaffär.

Postat av: Paula

Publicerad 2010-03-09 16:05:47

När man är ung och nykär räcker en 120-säng finfint, sen tycker man 160 är lagom, men, i min ålder är 180 i minsta laget med två jyckar o en karl bredvid!

Måste kika i tidningen hörde bara hastigt nämnas om taket på Kupolen.

Det ska jag göra NU, har inte läst mer än morgontidningen ännu.

Kramen och ha så kul på alla tillställningar, annars är det brukligt att man har dåligt minne EFTER festerna o inte före...

Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela