TyraTok

Livet är ett äventyr!

Med ömmande fötter...

Publicerad 2010-05-30 21:35:27 i Allmänt,

...och höfter, samt trött som en långvårdspatient är jag hemma, men jag har haft ett sablars roligt dygn med många garv!

På den specialchartrade bussen bjöds det på gott att dricka med tilltugg och stämningen var hög... högre i vissa läger och i de lägren var stämningen väääldigt hög, förutom imorse men efter frukosten steg den igen, haha.
Imponerande att folk orkar...

Själv höll jag ganska låg profil med drickandet, vill inte ligga bakis en hel dag på en båt och det gjorde jag inte heller trots att jag bara sov 2-3 timmar och blandade vin, öl, drinkar och irish coffees!!
Lyckades undvika att se Charlotter Perelli genom att dansa i puben till trubaduren istället, och sedan fortsätta i Fun Club när den damen klivit av scenen. :o)
Trodde det skulle bli en halvtrist musikkväll men Easy Kit bjöd på en rejäl hårdrockskväll ända fram till tre som sagt, klänningen var så blöt att jag kunnat vrida ur den och rösten helt väck efter allt skrålande till låtarna.
URKUL!!



Nattmacka, snack och skratt till kl 5 och jag som trott att jag skulle lägga mej tidigast av mina tre singelhyttkompisar kom sist.
Men halv tio duschade jag och sen var det frukost, shopping och soldäck.
Lite lätt att käka och så en 6:a Irish coffe så jag skulle hålla mej vaken på bussen och det lyckades,  jag är ju fortfarande vaken vid 21.30!
Men jag kan garantera att jag kommer att sova ovaggad om någon timme eller så.

Kommentarer

Postat av: Selma

Publicerad 2010-05-31 07:08:14

Det där lät verkligen som en helhelg.

Postat av: Ia

Publicerad 2010-05-31 14:35:58

Nu har jag uppdaterat mig lite efter min...frånvaro ;)



Sv; Jag gillar Irfanview som bildbehandlingsprogram, är på svenska :P. Sen vet jag att det finns många fler att använda som är gratis...Photofilter m.fl.

Själv har jag Picasa som man kan leka lite med och dessutom fångar det upp alla bilder man har på datorn, bra. Men sen när jag ska göra enkla saker så använder jag just Irfanview men sen har jag också Photoshop CS4 men det är ju inte..gratis :P



Du får botanisera lite ;)

Postat av: Mia

Publicerad 2010-05-31 20:24:23

Det låter som en väldigt trevlig kryssning. Tror det gjorde dig gott...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela