TyraTok

Livet är ett äventyr!

Systemkrasch...

Publicerad 2011-04-27 10:41:38 i Allmänt,

... har jag haft i mobilen,  det är bra med moderna grejer!

Igår durrade den till i fickan så jag trodde jag fick ett meddelande men då visade den att jag hade tredje försöket på mej att slå in pin-koden??
Jag försökte komma bort från den sidan men det gick inte så jag slog in min pin-kod men till min fasa och förvåning spärrades sim-kortet fast det var rätt kod??

Ganska sur blev jag... väntade ett viktigt samtal från banken... tyyypiskt va!?
Stängde av eländet och cyklade sedan hem, slängde HTC:n på mannen och sa att nu får du fixa det här... jag födddes utan tålamod nämligen.
Jag plockade fram PUK-koden och han slog igång telefonen, kom till samma sida som jag hade gjort, slog in min pin-kod och telefonen hoppade igång som om ingenting hänt!
Vad har han för magic fingers?? 
Putt blev jag!

Sedan kom ett meddelande att telefonen hade haft en systemkrasch, ville jag meddela HTC och det kan ni slå er i backen på att jag ville så där tryckte vi ja.
Plötsligt fanns alla ikoner på startsidan, de hade varit borta sista dygnet,  var de nu hade varit... ute på party kanske.

Så kom meddelande om att jag skulle ringa mobilsvar och ta mej arton... hade inte bankkillen ringt just under den timmen luren hade kraschat!
Han pratade väldigt grov skånska så jag fick lyssna fyra gånger innan jag lyckats skriva ner telefonnumret, haha.

Sedan såg jag att han skickat SMS och mailat också... konstigt att han inte ringde på numret till jobbet som jag uppgivit där jag i princip alltid svarar när han nu var så angelägen om kontakt...

Nå,  jag ringde honom och fick nästan huvudvärk av att spänna öronen så mycket för han pratade verkligen en grötig skånska.
Nu är det bara att avvakta och se vad banken tycker om mina planer på att byta upp mej till en lite modernare och mindre törstig husbil.

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-04-28 09:35:57

Jag hinner aldrig anpassa mig till ny teknik. Har fortfarande kvar vanliga filmer på mina barn när de var små, har cd- bilder i massor, har vanliga videoband med oersättliga filmer på, och nu har jag över 3000 bilder på mobilkameran bara för att jag inte vet hur jag ska få ut dem eller lagra dem. Suck! Varför orkar jag inte hänga med eller ta mig i kragen och fixa det här?



Kom bara att tänka på det när jag läste Ditt inlägg, ursäkta, mitt utbrott har kanske inte så mycket med det att göra.

Postat av: Mia

Publicerad 2011-05-08 11:11:48

Tur jag inte har så moderna ting. Min mobil är 10 år gammal... och fungerar än, även om många höjer på ögonbrynen när de ser den. En del blir till och med litet lyriska och säger... "en sådan har jag också haft en gång i tiden..."

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela