TyraTok

Livet är ett äventyr!

Cirkelträning...

Publicerad 2011-10-19 21:26:01 i Allmänt,

... har jag aldrig testat på men nu får vi ett passi veckan gratis när vi övergått till ny förvaltning så kollega M och jag gick och testade... jag måste säga till min förvåning att jag tyckte det var rätt skoj!

Gym är tråkigt som fasiken i vanliga fall,   jag gillar ju step, zumba, afro och sådant nu när man inte längre kan jaga en boll men det ger sådan värk och  låsningar i ländryggen så det funkar inte i längden.

Såg att mannens äldsta dotter som är bl a zumba-instruktör i Bodö hade varit på en kurs i  Body Jam och det såg såååå skoj ut när jag kollade på YouTube så det kanske jag vill testa när det kommer för det var inte heller mycket höfter utan mer hiphopstuk.
Men cirkelträningen ska jag nog ge en chans för det enda som gjorde ont var höger knä vid utfall och det kan jag fixa med bra stöd.
Svårt att hitta bra träning som håller när inte kroppen håller efter diverse skador...

Japp,  nu är det väl bara att krypa till sängs då om jag ska klara av att gå upp klockan fyra.
Kan inte för hela mitt liv förstå att jag jobbade i sju år med arbetstider som vissa dagar började halv sex så jag fick åka hemifrån klockan fem!?

Kommentarer

Postat av: Inga Magnusson

Publicerad 2011-10-20 06:54:41

Och hur var det i Linköping då?

Postat av: Britt

Publicerad 2011-10-21 11:16:53

Oj vad avundsjuk jag blir på er som får träna på arbetstid eller åtminstone gratis. För oss tog de bort allt sånt...men vi förväntas göra det på vår fritid så att vi inte blir sjuka.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela