TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ännu ett steg...

Publicerad 2014-03-04 16:11:10 i Allmänt,

... närmare sommar, sol och värme!!
 
Första vårmånaden är här... äntligen!! 
Fast vädret påminner för mesta fortfarande om november, solen vill inte vara med. Som jag längtar efter ljusa, lite varma kvällar så man kan vara ute och fixa i trädgården...  och det gör nog hundarna också.
 
 
Ja, nu sitter dom ju inte så här instängda varje dag,  just denna bild är från min bil där buren är ganska liten, mannen har en större bur men vi skulle behöva en dubbelbur om någon har en till övers som passar till en Passat.
 
Mycket att göra på jobbet och mycket att göra hemma då jag har möblerat om på övervåningen. Bestämde mej för att byta sovrum... varför ska vi sova i ett jättestort sovrum och tränga ihop våra hobbies i ett litet pytterum som dessutom ska fungera som gästrum.
Dessutom får man städat och sorterat samtidigt som man genomför en sådan rokard, skönt!
Men kroppen värker... det ska inte förnekas, tur det finns piller. :)
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Mia

Publicerad 2014-03-05 06:27:32

Visst är det en ljuvlig tid på året nu... vi har allt det fina framför oss, det står bakom dörren och hoppar snart fram!

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2014-03-06 22:07:28

Hej! Sådär har vi också resonerat, det större sovrummet har varit data- och gästrum och det mindre har vi använt själva eftersom man inte tillbringar någon tid där mer än när man ligger i sängen och sover.
Ja du, hur kunde det bli såhär? Jag såg nog ut som en fågelholk när det framgick att Hasse hade tröttnat på vårt gemensamma liv. Jag får ju inte ur honom så många ord, han är stum och konflikträdd men jag har förstått att han känt en längre period att han inte längre trivs med tillvaron. Första chocken börjar lägga sig, men det är superjobbigt, i tidigare relationer har jag sett tecknen tydligt men inte denna gång.
Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela