TyraTok

Livet är ett äventyr!

Nu tog det tid igen...

Publicerad 2015-04-18 19:44:50 i Allmänt,

... men här kommer ett litet livstecken.
Vi har haft mycket på jobbet, både med placeringsarbete och flytt men nu är vi på plats i ny, betydligt trängre korridor.
 
Vi skulle dela upp oss och flytta fyra på tisdagen och fyra dagen därpå eftersom vi har telefontid på förmiddagar så på den här bilden sitter jag och tittar på kollega B:s tomma rum, som för övrigt var mitt första rum när jag började 2008.
 
 
Men så tyckte flyttkillarna att vi andra hade packat så mycket och de låg bra till tidsmässigt så på eftermiddagen var det bara att kasta ner det sista på skrivbordet och märka upp kartongerna.
 
Inom en kort tid stod alla mina grejer inlastade i ett betydligt mindre rum så en del möbler har vi fått lagra tills vi flyttar igen om cirka ett halvår.
 
 
Nå, det känns rätt bra på nya stället, jag hade tur och fick egen kuppe, en del får dela rum.
Och på fredagen kom rara chefen med flyttbuketter med fina tulpaner till oss!
Hon är allt en lika fin pärla som vår förra chefs-pärla.
Gissa om vi har haft separationsångest från henne och de övriga vi förut jobbade ihop med! 
Tur vi har ett arkiv att fixa med innan de flyttar iväg nästa vecka till sina nya kontor så vi är nere hos dem varje dag och vi fick gott fredagsfika av gamla chefen.
 
I måndags var jag och hängde mina och kollega U:s tavlor för vår kurs har utställning på ett allaktivitetshus i centrum i Västerås.
Det var inte det lättaste att  hänga upp dem för det var skärmväggar och vartefter folk hamrade åkte det ner tavlor,  så på denna bild är de två nedersta till vänster inte mina utan U:s.
 
Himla kul att få visa upp vad man målat som glad amatör och det har peppat lite att måla igen.
Jag har ju varit sjuk varje gång vi har bokat in en målarkväll hemma hos U, och nu är hon i Frankrike några veckor.  Men vi ska väl hinna måla lite ihop före sommaren.
 
Förra helgen var vi och hälsade på vänner som bor otroligt fint och har jättefina grannar.
 
 
 
 

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela