TyraTok

Livet är ett äventyr!

Gott Nytt År!

Publicerad 2007-12-31 13:12:17 i Allmänt,

Imorse lyckades jag äntligen somna om efter att mannen och faktiskt bägge hundarna farit till den stora nyårsjakten.
Vaknade kl 10, hörde långt borta hur mobilen spelade I feel good... och det gjorde jag med!
Kände mej utsövd och hade ingen huvudvärk trots lite blandning av romglögg och jäger igår, kanske börjar jag bli resistent!? :)
Mannen var lycklig, lillhunden hade drivit fram ett rådjur, han var sååå stolt!  Kanske det blir fason på den lilla duracellkaninen också till slut.

Sista dagen på året, och jag tänker inte smälla smällare och jag tänker inte bevista någon fest. Jag trivs så bra här under min korkek... eller snarare i mitt soffhörn.
Jag har tvättat lite men annars ska jag bara gå till affären och handla lite mat så man kan koka ihop något nice till kvällen. Får väl vräka på med riktig grädde så här sista dagen... det är inget löfte men jag måste försöka fortsätta banan jag var på i höstas när fyra kilo försvann rätt enkelt.

Summering av året som gott... både bra och dåligt, som det brukar vara. I
nte lika dåligt som 2003, som var mitt absolut sämsta år någonsin utan ett normalt år skulle jag nog vilja säga. Skulle vilja att nästa år innebar lite mer positiva saker, mer pengar, roligare boende och roligare jobb men som vanligt blir det som det blir. Det hänger ju en hel del på en själv.

Såg på VLT:s nätupplaga att det är lite upphaussat om Kokpunkten just nu. Känner ingen spänning själv,  det ligger så långt bort och vi gräsrötter hamnar där vi hamnar. Förhoppningsvis inte i badmiljö i alla fall.

Avslutar med att önska mina kära vänner, och alla andra med för den delen, ett riktigt gott nytt år, må alla förhoppmingar och önskningar slå in!

image47

Det bästa med framtiden är att den kommer med en dag i taget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela