TyraTok

Livet är ett äventyr!

Grå, grå är himmelen...

Publicerad 2007-12-14 11:13:17 i Allmänt,

Missade stormötet idag... eller missade gjorde jag ju faktiskt inte, jag struntade i det, må jag bli straffad!

Eftersom jag ska börja jobba kl 14.00 kändes det inte kul att åka in en sväng på morgonen för att återvända igen. Sånt kan man göra om man bor i staden men nu är man ju lantis och inte ens diesel är billigt just nu.
Här gäller det att planera livet, och just den lilla biten är ju inte min starka sida men imorse lyckades jag i alla fall. Det var sååå skönt att planera, och plantera sej kvar i sängen.

Så jag tog två glas vin och internätade igår kväll efter god middag med halvsur man... han är lite putt fortfarande över frysboxen, men han hade i alla fall lagat god mat.
Jag har ju faktiskt både hem-och allriskförsäkring och ska fixa anmälan på nätet idag nu när han tagit reda på köttpriserna.

Ringde dock nyss och kollade om några intressanta ämnen dryftats men det var tydligen mest samma grejer jag just läst i bilverkstadens VLT om PEAB:s ännu icke ihopskrapade sponsorer.
Och skinkmacka får jag ändå för mina kära kollegor hade lagt undan! :o)

Annars...  intet nytt under den grå himlen... igår var en rörig dag på arbetet... igen!
OBS! Jag säger inte detta för att oroa dej L, du vet att vi fixar biffen! ;0)  Vila ut nu!

Det är egentligen inte så mycket gäster nu inför julen men dom som är där ska köpa ut sin friskvård för året och det ska skrivas kvitton och presentkort och  köpas simskolor. Ärenden som tar tid och telefonen ringer oavbrutet.
Jag pratar nästan aldrig i telefon på fritiden, skulle jag prata lika mycket nu som jag gjorde förr när kidsen var små och man var bunden hemma på kvällarna när dom små liven sov... ja då skulle nog mitt öra inte finnas längre... det skulle bara vara en liten krumelur på sidan av knoppen!

Om någon har ett nytt jobb till mej, jag kan sitta i en källarskrubb och sortera papper om det är så,  så är kravet bara att det inte finns en telefon i närheten!  Eller... jo, det kan finnas en telefon som man bara kan ringa ut på, för jag tror att jag skulle få lite ensamhetsångest i slutet på första veckan... :0)

Nu har jag inte tid att sitta här och vräka ur mej längre... pratade med S igårkväll, hon ville ha med sej hjärte-halsband till jobbet på måndag så jag måste börja knåpa ihop alla lösa delar som ligger på mitt kaosliknande arbets/matsalsbord.
Sedan ska ju allt undan inför julen också och det behövs en hel del sortering.
Fast jag vill fortfarande inbilla mej att jag ligger rätt bra i fas med julstädningen... fast min lila underbara ljusboll har gett upp så köksfönstret är svart.  Måste bara inhandla en sådan fortare än kvickt, snälla lönen kom NU!


Igår tittade vi förresten igenom lönen... vilket skämt! Av 3 600 kr i klumpsummelöneförhöjning för en heltidare blev det 1188 kr kvar efter skatt...  JIPPIE, vilket lönelyft.  Då ska vi inte prata om vad en sketen 80-procentare som lilla  jag fick!
Kommunalanställd skulle man nog inte blivit fast man får ju vara tacksam för att man har jobb...

Nog nu... ner med labbarna i diskbaljan och sen in med hela kroppen i duschen, vidare ut till kaosbordet och sist men inte minst promenix med Tequila, som inte fick följa med till skogen idag.
image39

Kommentarer

Postat av: Linda

Publicerad 2007-12-14 19:17:48

Tack för din omtänksamma kommentar :) Jag är helt säker på att ni fixar det kanonbra!! Ses på måndag i alla fall.. KRAM

Postat av: Berith

Publicerad 2007-12-16 20:17:34

Är alla dina dagar lika kaotiska?
Ha ha du verkar ha fullt upp ;)
Kramisar

Postat av: TT

Publicerad 2007-12-16 21:11:40

Du... jag börjar fundera nu, kan det verkligen vara så?! ;) Dags för pension, fast jag tror inte det skulle hjälpa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela