TyraTok

Livet är ett äventyr!

Regntunga skyar

Publicerad 2007-12-28 22:29:46 i Allmänt,

Idag är blåsten inte lika hård men då regnar det rätt rejält istället, och mörkret viker inte.
Enligt almanackan ska vi ju gå mot ljusare tider men faaaaaaan vad sakta det går. Måste vara en snigel som kravlar baklänges med ljuset efter sej på en liten kärra med skeva hjul...

Lika trött idag som igår men jag tänker envist sitta uppe för jag är trött på att sova, fast jag är trött så jag egentligen bara vill sova!   :-/

Skapligt drag idag med i kolgruvan men så kom ljuspunkten!
Jag hade försökt nå dotter J på mobilen för att säga att hon skulle köpa med sej mat när hon var på stan, men inget svar, suck. Men så kom hon och hade med sej kinamat, vilken tankeöverföring, och det var ett stort plus! Hostade glatt upp en hundring för den portionen... mums!

Efter jobbet levererade jag sonens stora julklappsspegel hem till honom, jag skulle gjort det igår men glömde totalt till hans förtret. Han ringde och undrade var jag var... hemma svarade jag käckt... och där satt han och väntade på spegeln... fyyy mej!  
Nå, nu kom den och jag fick förklara hur man byter en propp, halva lägenheten var mörk.  Sånt som jag som mamma totalt glömt att visa barnen när dom flyttade hemifrån...  men nu varde det ljus i hela lyan i alla fall.
Han hade inhandlat skrivbord och skön stol och höll på att montera och inrätta en arbetshörna. Det förpliktar när man är invald i elevrådsstyrelsen på skolan där han går!

Sedan for jag hem, åt lite plock och värmde glögg!
Mannen är ute på skjutsningsrunda men jag lovade att bjuda på min vinstglögg, Skogsglöggen, när han kommer hem.
Berättade jag att jag vann storpotten på jobbets vinlotteri samma dag jag fick böter? Det blev en 8 flaskor vin, rött, vitt och glögg!  SMS:et från maskinist H piggade verkligen upp efter mötet med radarpistolen!

Nu sitter jag här med oljefyllda påsar på fötterna för dom är så sabla torra, vintern är ingen bra årstid för fötter som är instängda hela dagarna. Jag måste ju dessutom ha stadga för foten så jag får gå i träningsdojor hela dagarna, varmt och gosigt tyvärr. 
Arbetsdag imorgon med men jag börjar inte förrän 11.30 på cafét, skönt med korta dagar när man jobbar helg.
Ser framemot att få vila ut unde nyårshelgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela