TyraTok

Livet är ett äventyr!

Såja...

Publicerad 2007-12-07 14:39:14 i Allmänt,

...nu är jag vaken och något sånär klar i bollen.
Sitter på jobbet och petar i mej matlådan i vårt trista lunchrum, tack för att det i alla fall finns en dator här!

Gårdagen var så lyckad!!
N och jag for ju till Tuna Park och larvade runt, jag tror vi var i varenda vrå, vi kan inte ha missat många kvadratmetrar.  Vi provade och härjade, N bjöd på lunch för att vi åkte i min gamla trogna dieselkärra, och så var vi i gång igen. Hittade lite kul på Tiimari till julkorten, ett tjockt rött blockljus och ett svart kalenderljus för halva priset, och så blev det ett par leggings, kassan var ju skral så jag var en försiktig general.
Men jag har kollat ut vad jag vill ha när mellandagsrean drar igång!

For hem och fixade lite mat till mannen och så in till staden igen för att hämta upp N och dotter J för julbordsätande.
Vi var 11 st från jobbet och värden blev sååå glad att se sina badflickor! :o)
Kvarnvreten Inväst stod för inbjudan och Västerås vänner hade ett finger med i spelet.
En annan TT, dock större profil i staden än lilla jag, spelade sin nya singel, vilken vi också fick med oss hem. Maten var supergod, ett väldigt fräscht julbord,  och sen blev det rock för hela slanten.
Inte kunde man väl tro att stadens marknadsföringschef hade en sådan stark pipa!  Det rockades loss rejält på Sigurd 25!  Lite kulturellt var det med, men jag väljer att inte kommentera...  inte riktigt min grej.
Lite synd att man körde för man fick tre barbiljetter när man kom men men... kändes skönt att kliva upp imorse och veta att jag var körbar, och vi hade så himla kul ändå. Fick till och med mej pärlbandet hem som låg som bordsdekoration... ville ha det som gardinomtag så jag fick ivrig hjälp med att diskret dra det till våran del. :D

Så var det med min lediga torsdag, bästa lediga dagen på länge. Ingen tvätt eller städning... jo vänta... jag tvättade faktiskt fönstret och hängde upp nya gardiner INNAN jag åkte in till staden. Är chockad över mej själv!
Sådana aktiviteter före kl 9 en morgon,  och  t o m blommorna blev duschade.
Fast det hade ju inte mannen lagt märke till... tyyypiskt! Inte lägga märke till att jag ändrade från mönstrade gardiner till vita! Karlar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela