TyraTok

Livet är ett äventyr!

Som på beställning...

Publicerad 2007-12-04 21:33:52 i Allmänt,

... blev det kallare. Imorse när jag åkte kvart över fem var det blaskigt, när jag slutade jobbet halv två var det ju jättefint ute! Sådant höjer humöret.
Humörhöjare var det även att åka hem till dotter D och ta en fika med hårdmacka, snacka lite och kolla in all hennes kreativitet. Det är en energikick bara det!
Vill ha hennes lilla jultavla, så vacker!

Hemvägen fick jag ta via Kolbäck, skulle hämta grejer på skroten åt hyresvärden, kul att åka något annat än den raka trista 66:an.
Väl hemma anföll latmasken så vi åkte och köpte pizza, och efter en halv vegetariana sökte jag upp mitt kära soffhörn och somnade från TV:n.  Skulle egentligen gått en långis med Tequila men var sååå trött och den min snälla sambo tog ut båda.
När jag vaknade till såg jag att han sov i andra soffan så jag somnade om... tänkte en stilla och väldigt långsam tanke att jag skulle gå upp men jag hann inte  tänka klart förrän jag sov igen.
Vaknade av att grinden slog igen och hundarna skällde, så jag for upp. Konstigt nog skäms man lite för sina tupplurar, men va  fasen, jag gick upp 04.40...
Nå, J kom en vända, dottern tränade innebandy så han ville ha kaffe. Trevligt att snacka lite och kolla läget i byhålan längre bort efter vägen.

Sen var det ju högtidsstund för mej,  änteligen Äntligen hemma! Jag vill också ha trägolv... men då måste jag ju köpa mej ett boende först förstås. Här läggs inga trägolv... laminatet vi har lagt tar vi med oss för det har vi pröjsat själva när hyresvärden tyckte att den fula gamla äckliga, trasiga bruna korkmattan dög. Tack för klickgolv!

Lyckades till och med tänka ut hur  hälen skulle vara på den andra raggsockan så nu är det paret snart klara!
Jisses vad jag känner mej nöjd!  För stunden... mycket återstår...

Igår skickade jag in beställningar till höger och vänster på julklappar, får man lönen dagen före julafton hinner man ju inte med allt. Mannen får visserligen tidigare men jag kör ju blommor hela veckan före jul från 9-21 i princip så då hinns inte mycket med heller.
Kanske, om min självdisciplin infinner sej, så hinner jag städa vardagsrumsfönstren imorgon förmiddag, innan jag börjar jobba 14.00.
Torsdagen går ju bort, den lediga dagen ska N och jag åka till Tuna Park och shoppa och på kvällen blir vi ju bjudna på julbord av stamkunder... så himla trevligt!
Måtte N bara bli bättre från förkylning men hon sa idag i luren att hon ska dit om hon så har 40 graders feber! :)

Annars inget nytt... livet traskar på, 1 1/2 vecka kvar före jul att jobba på badet, sen blomsterkörning och så... JUL! Lika stressigt varje år, men ändå lika roligt!
Minns när min adoptivmamma dog några dagar för julafton, helt abrupt...  då tog det många år innan jag kunde känna glädje inför julen ordentligt, men för ungarnas skull ville man ju ha en mysig jul.
Nu är den känslan borta, det har gått 27 år och jag ser framemot julaftonskvällen med kidsen och brorsan här.
image33
Så här såg tomten ut 2004 när vi bodde kvar i staden. Vi hade olika tomtar varje år, lika fantasifulla och sanslöst roliga varje gång! Undrar om det kommer någon tomte i år...?

Kommentarer

Postat av: Densa

Publicerad 2007-12-09 02:10:03

Lustigt vad denna bild figurerar friskt på internet :O

hehe!

Postat av: TT

Publicerad 2007-12-09 22:09:43

Jodå, populär tomte!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela