TyraTok

Livet är ett äventyr!

Ujujuj

Publicerad 2007-12-12 23:31:58 i Allmänt,

Läste igenom mitt inlägg från tidigare idag ordentligt efter att jag hade publicerat det... lite bakvänt...  men härregud så jag slarvar. Det framkom inte vem som ringt och väckt mej!
Nå, det var svärmor i Norge. Hon ringer alltid när jag är själv hemma, och ibland hänger man inte med i snacket där. Idag blev det dock inte så långdraget... tror hon har ett litet agg mot mej för att vi inte åkte dit i somras.
Sommaren innan var vi där och då fick jag mestadels höra hur tjock jag var så jag ville inte dit i somras, åker när jag gått ner mina 10 kg! :o)

Annars gick jobbardagen rätt bra, lugnt och fridfullt och kväll med dotter J.
Däremot ringde mannen och jag riktigt hörde hur han spottade och fräste mellan orden.  Kontakten till frysboxen var urdragen, j-a adventsljusstakar jag skulle ha där, ja, det var nog jag som hade gjort det, och ujujuj vad det stank. Hans orrar och lite älgkött var förstört... isch vad arg han var!
När han blir sådan blir jag kolugn... förr i världen hade jag exploderat men nu är det tvärtom.
Ja, det var jag antagligen sa jag, och jag ska skura den när jag kommer hem. Klick.

Nu har jag skurat den, det stank!  Men man är ju van från jobbet att ta hand om det ena och det andra... yeak!
Sa till J att om jag inte kommer imorgon så har han puttat ner mej i boxen när jag skurade den och stängt locket, men han hade lugnat ner sej när jag kom hem och vi har ätit en väldigt sen middag men nystyckad älgbiff.
Dom sköt ju en i lördags och den styckades idag och delades i laget. Bra att man får betalt för alla ensamma helger man har från oktober till januari!

Jag hade så djupa tankar i bilen in idag... tänkte att det här måste jag vädra här... men nu är det totalt bortblåst! Kanske kommer djupet fram igen... kanske kan jag t o m minnas vad fasiken det var som jag tänkte på.
Man är som en teflonkastrull inuti bollen...

Kände i alla fall när jag under lunchen idag ögnade igenom VLT på jobbet att vad skönt att slippa läsa alla insändarna på morgonen och reta upp sej på att folk har alldeles för lite att bry sej om i det här landet.
Fast å andra sidan har man ju inte så mycket att skratta åt heller då, en del inlägg är ju så galna att man tror att folk egentligen bara driver.

Nu ska jag kasta mej i bingen för morgondagen blir lång, hela åtta timmars arbetsdag! ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela