TyraTok

Livet är ett äventyr!

Varför inte kolla innan?!

Publicerad 2007-12-02 19:35:23 i Allmänt,

Tänk att man aldrig lär sej... men man är ju inte en  välplanerande människa direkt. 

Två av fem ljusstakar fungerade, två av tre stjärnor, och till ljusslingan i trädgården fattades det lampor. Puh, och på Willys var det slut på det mesta i lampväg.
Well, jag ska ju ändå jobba extra imorgon så jag kan  kika runt i staden. Helst vill jag köpa två jättestora nya stjärnor till vardagsrumsfönstren men men, pengarna ska räcka till mycket den här månaden.
Känner ingen adventsfrid sänka sej här inte, det ser ut som rena världskriget dragit fram  och en hund  hårar så man tror vi har skaffat ryamattor... men det är ju inte jul ännu så jag hinner väl kanske få lite ordning...
Har i alla fall lyckats skrapa ihop adventsljusstaken så första ljuset är tänt nu!

Arbetsdagen idag gick i extremt lätt. C, som jag jobbade med vill ju gärna svepa runt  så jag slapp kvällsröjningen, himla skönt. Inte har det varit mycket folk heller så jag kände att jag kunde jobba 7.30-15 imorgon.
Efter jobbet hakade jag på C till Plantagen, alltid kul att kolla in grejer. Dock låg minutenkortet hemma, men det var väl lika bra för där fanns ju lite smått och gott man velat ha.

Nu ska jag njuta av ett glas vitt vin innan jag sveper vidare för att i alla fall bringa ordning i köket, plutta i nya lampor i min lila ljusboll och få på en snyggare duk på matbordet. 
                                                                                                           
image31

Men jag tänker då inte smycka min trädgård med så här mycket grejer. Tog den här bilden i Puerto Mogane på Kanarieöarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela