TyraTok

Livet är ett äventyr!

Alkoholfritt!

Publicerad 2007-11-26 22:30:33 i Allmänt,

Kan inte säga att jag sovit alltför gott i helgen och det beror på  Monster!

Ibland lever den katten upp till sitt namn. Den här helgen har han faktiskt behagat vara hemma, annars bor han ju mest i djuraffären under nätterna. Men som sagt, den här helgen vart han plötsligt hemma, och han sover ju inte så där långa pass som jag vill göra. Klockan två på natten ska han ut och halv tre ska han in. Klockan halv sex ska han ut igen och så kommer det en plogbil tjugu över sex på söndagmorgon!!! 
Ja, så har helgsömnen hackats sönder av katt och små volvoraggers som burnar i halkan och plogarbilar.
Ibland vill jag bo mitt i skogen... men tror att jag skulle få lepra av ödsligheten och mörkret.

Följdaktligen var jag halvdöd vid nio-draget när jag skulle upp. Snabb dusch för att vakna, frukostvälling och VLT, kaffe och leta grejer. Skulle sätta dit lås på några halsband och hittade inte påsen med lås. Jag som tycker att kaos är kreativt tyckte inte det idag kan jag säga, när jag rev runt bland burkar och påsar på matsalbordet!
Så ringde dom från jobbet, handla med dej mjölk och grönsaker... ups... nu bidde det bråttom. Inte så ovanligt för att vara jag... sista minuten är mitt motto! Som jag försöker, och försöker jobba bort.

Svischade genom butiken här i byhålan och fick syn på glöggen som jobbarkompisen pratat om i helgen så den slank ner i korgen. Jag köper bara alkoholfritt till julafton, men tänkte att man kan testa.
Den var god! Tranbär med ingefära och chili, vi smuttade lite på jobbet och funderade på hur god den skulle vara med en liten skvätt starkt.  Ska testas!

Tur det inte var så stressigt i cafét idag för jag hade lovat att ta några timmar extra på K efter café-passet.
Där var det desto större rusch så det var bara att kasta sej in och nu är jag rätt mör när jag sitter här med min alkoholfria glögg i morgonrocken.

Tyvärr måste jag palta på mej och ta ut hundarna för kvällspinket men jag har inte hjärta att säga nej som slipper morgonturen nästan jämt.
Såg i alla fall att katten är i skyltfönstret så jag kan sova, förhoppningsvis... dock inte längre än till halv fem som vanligt en tisdagmorgon. Brukar ha lite svårt att koppla av och sova bra när jag vet att jag ska vara först och öppna. Fast nu är jag rätt trött i mössan så jag tror att det ska funka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

TT

TT - kort och gott!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela